сряда, 17 февруари 2010 г.

101 Followers!

Признавам, от доста време дебна този момент :-)



Всяка сутрин, едно от първите неща, които правя, е да проверя дали са се увеличили читателите ми. Да, може да ви се види смешно, но когато знаеш, че има хора които те четат, получаваш нов тласък да създаваш и вървиш напред. И да, зная (имам сигурно най-много броячи от всички), че ме четат доста повече хора, от колкото пише отпред в баджа на Followers, но нищо не може да се сравни с усещането да видиш, че списъкът с последователи се е увеличил отново!
И ето, че късно снощи видях заветната цифра 100. Бях си я поставила като някаква психологическа граница, към която да се стремя. И точно си мислех, че тази сутрин първата ми работа ще бъде да напиша юбилеен празничен пост, когато, отваряйки, видях, че последователите ми са станали 101!

Така че, сега имаме нова психологическа граница за догонване, и надявам се ни чакат нови и нови преживявания, къде успешни, къде не толкова, но ми се иска да вярвам - винаги, винаги много интересни, и доста по-често вкусни, отколкото не:-).

Благодаря ви, познати и непознати хора, които ме четете, които ми пишете коментари, които споделяте своите опити и резултати. Благодаря ви за хубавите думи за снимките и постовете ми. Благодаря и на тези от вас, които само ме четат, и се надявам, че скоро ще започнат също да оставят своите впечатления. Радостта от кулинарното изкуство идва най-вече от това, че го споделяш, и когато намериш съмишленици, знаеш, че си в свои води.



P.S. Кроасаните на снимката.... са само снимка :-) Още не съм се осмелила да се докосна до този висш пилотаж...

19 коментара:

  1. Сърдечни поздравления, Лоис!
    Убедена съм,
    че още много читатели ще бъдат вдъховени
    от твоите идеи, снимки и рецепти!
    Хубав и усмихнат ден, Диана

    ОтговорИзтриване
  2. Айде официално имаш +1 :-) Аз сега забелязвам тази джаджа, защото те следя в RSS :-)

    Честито, Лоис! Блогът ти заслужава да бъде следен, посещаван и коментиран!
    Пожелавам ти хората да се увеличават, а по този начин да имаш още вдъхновения за много кулинарни експерименти :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления! Пожелания за още много последователи, почитатели и съмишленици! Силна мотивация, непрестанно вдъхновение и желание за усъвършенстване! :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления и от мен, Лоис!
    Мисля, че на всеки му е приятно да вижда как последователите и читателите му се увеличават :) Ще излъжа, ако кажа, че не поглеждам и аз с интерес всеки ден :-D
    Пожелавам ти още много по 101 последователи!

    Успех и много усмивки :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления, Лоис!
    Ще чакам с нетърпение твоя висш пилотаж croissant au beurre!
    ;-))))

    ОтговорИзтриване
  6. Радвам се, че мода да се докосна до творчеството ти - и кулинарно и фотографско, и съпровождащите текстове. Всичко е толкова добре поднесено, удоволствие е човек да прекарва времето си тук. Поздравления! Да се множат последователите ти и да расте вдъхновението и удовлетвотението!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Ей, благодаря ви, хора!
    Много сте бързи :-)
    Диана, Ирина, Мария, Тони, Танчо, :-*

    ОтговорИзтриване
  8. Ивейн, промушила си се пред мен някак си :-)

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления!!! Аз отдавна те чета, коментирам, но до момента не бях забелязала, че не съм направила настойки за се появявам в списъка на последователите ти. Току-що го направих - номер 105. Изводът е: повече сме!!! Много повече от 101. Бъди сигурна! Аз съм сигурна и в това, че се увеличаваме.

    ОтговорИзтриване
  10. Лоис, мисля че думите са излишни тук:))) Поздравления за всичко, което правиш! Аз по принцип не се записвам, но да знаеш че редовно и систематично шпионирам и следя всичките ти изяви!

    ОтговорИзтриване
  11. Ана, Лулу, балгодаря ви, милички.
    Аз ако знаех, че такава вълна ще предизвикам, изобщо нямаше да чакам до 100 :-D

    ОтговорИзтриване
  12. ще чете със сигурност, повече хора-приятелски, дори ако Wert.
    Често са ляво с вас коментар и е напълно игнорира ..

    ОтговорИзтриване
  13. Sehr geehrte Jacktels, ich danke Ihnen für Ihren Besuch.
    Ich entschuldige mich, wenn ich keinen Kommentar von Ihnen ohne Antwort hinterlassen haben.
    Ich werde versuchen, mein Bestes für jetzt, so etwas zu vermeiden.
    Ich bin für die seltsame Sprache leid, ich benutze Google Translate.

    ОтговорИзтриване
  14. Здравейте!Поздравления за прекрасните рецепти и не по-малко прекрасните снимки!Продължавайте да ни вдъхновявате.
    Почитател

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен, благодаря много.

    ОтговорИзтриване
  16. Поздравления, Лоис! Като гледам те тръгнаха бързо към 200. Пожелавам ти от сърце да се увеличават хората, които го следят, за да се наслададят не само на кулинарните изпълнения, а и на прекрасните сними:))

    ОтговорИзтриване
  17. Благодаря, Дани. Днес наистина има голямо покачване!

    ОтговорИзтриване
  18. i love this bread..i ordered this one in a coffee shop placed in a lovely serving tray..too bad this one isnt in english :(

    ОтговорИзтриване
  19. soulsearcher, these are croissants, but there isn't a recipe, it's just a picture of them.

    ОтговорИзтриване