No recipe post for Labor Day ✤ За деня на труда - пост без рецепта :-)

Честит ви май!
И честита ви пролет, с нейните дъждове и променливо време, с всичките й недостатъци и прекрасности.
Днес рецепта няма, няма дори снимка на манджа. Като за деня на труда, ще ви споделя последните си новини, които са, че работата ми става все повече, и съответно времето за блогване все по-малко. Без да се оправдавам, ще ви кажа, че от миналия месец един от новите ми ангажименти е за екипа на BBC GoodFood България, и е свързан със снимки, редакторска работа и някои специални проекти, които все още са в работен етап, но скоро ще видят бял свят. Няма да излъжа, ако кажа, че това е като сбъдната мечта - всичката работа, която съм вършила до момента, е била с мисълта "какво ами ако? какво ами ако един ден звънне телефона, или отворя мейла, или...?" И така, ето че се случи, и всичко става толкова интензивно и толкова наситено с емоции, защото всеки едни снимки, всяка една история е различна, и носи своите послания, и оставя своя отпечатък.
И препрочитайки този текст, виждам колко хаотично е написан, но не мисля да го редактирам, защото излятите думи струват повече от внимателно премислените и правилно структурирани изложения, поне в този случай.
Поздравявам ви с едни китки, които до скоро красяха перваза на прозореца ми, а аз отивам да снимам новите неща за ЕВА и да набера нови лалета за вазата :-).

Оn my windowsill

Кексчетата, които се гушат между цветята, са от една мила приятелка, която ми ги изпрати една сутрин, и много, много ме изненада! Лина, благодаря ти много! Страхотни са!

Коментари

  1. Хаотичен текст?... Настроението ти е отразено в думите. Разбирам напълно радостта ти и ти пожелавам успех.
    Да правиш това, което желаеш (да сбъднеш мечтите си) е прекрасно преживяване. Задръж емоцията и я пренеси в работата (снимките) си.
    И аз се развълнувах... :-)
    Бъди вдъхновена!

    ОтговорИзтриване
  2. Лоис, толкова се радвам на сбъднатата ти мечта :)
    Поздравления и бъди все така креативна!
    Много слънчеви усмивки по пътя!

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина много емоционален пост! Мога да ти пожелая само много успех във всички начинания, защото ти наистина го заслужаваш!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно, браво, Лоис!
    Много се радвам за теб! :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз се почувствах някак щастлива и се докоснах до радостта и вълнението ти. Талантът трудно може да остане скрит. Прекрасно е, че твоят е не само открит, но и оценен. Още много, много успехи ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  6. Не зная дали подозираш колко ти се възхищавам и всички тези новини около нови проекти и сбъднати желания по някакъв начин ме радват страшно много. Защото осъзнавам, колко много труд е положен и колко талант е нужен, за да се стигне до тук! Поздравления, Лоис! Успех! И пожелания за нови цели и още сбъднати желания!

    ОтговорИзтриване
  7. Поздравления! И все пак не забравяй блога, много често се допитвам до него, а и вярвам че не съм само аз.

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравления, много се радвам за теб! Ще следя с интерес!

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления, Лоис, с пожелания за нови мечти и още постижения!

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления, Лоис! Много добре те разбирам как се чувстваш и ти пожелавам още много, много работа ;))))

    ОтговорИзтриване
  11. Оф, писах , писах, писах, напрая блогспот реши, че не иска да ми приеме заявката и коментара се затри.

    Исках да кажа, че аз винаги съм вярвала в теб и в успехите, които те/ще те следват. Талантът ти просто няма начин да остане незабелязан, още повече че аз лично не се сещам за друг български фотограф, който да се занимава изцяло с фууд фотография и стайлинг.

    Освен всичко друго, искам да ти благодаря, че си ми такова вдъхновение и че когато изпадна в някаква творческа криза, разглеждам ( за кой ли път) стрийма ти във фликър и започвам да събивам идеи и желанието ми за снимане става още по-силно.
    Благодаря ти и че отделяш време да пускаш по някой друг коментар за фотографиите ми, много ми помагат да виждам грешките си и да се уча от тях.

    Много, много успехи ти желая! Забавлявай се с това, което вършиш и го прави с удоволствие, както досега :-)

    ОтговорИзтриване
  12. Много се радвам за теб, Лоис. Със сигурност ще ни радваш много в BBC GoodFood, но все пак открадвай по някой миг и за блога, тук винаги е интересно и красиво! Желая ти още много успехи, тъй като си страхотен стилист и фотогораф!

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря ви много на всички!
    Разбира се, че няма да изоставям блога, та той е най-бързата ми връзка с всички вас :-)
    Може би само малко време ще ми трябва, за да подредя по нов начин старите важни неща към новите важни неща :-)

    ОтговорИзтриване
  14. Толкова е хубаво, когато мечтите са сбъдват и човек върши това, което му доставя удоволствие!
    Успех и много вдъхновение!
    Прекрасни лалета!:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации