tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post2152828878039979530..comments2024-03-18T04:28:25.320+02:00Comments on salted lemons: Ciabattine rustiche ● Селски хлебчетаludmila slokoskihttp://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-25886745412544642052009-01-25T23:28:00.000+02:002009-01-25T23:28:00.000+02:00много се радвам, Дани. Поздрави и на теб.много се радвам, Дани. Поздрави и на теб.ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-31850238242715999112009-01-25T17:11:00.000+02:002009-01-25T17:11:00.000+02:00здравейте направих хлебчетата и станаха превъзходн...здравейте направих хлебчетата и станаха превъзходни-по принцип не съм много на "ти" със тестото /особено като правя козунаци/но явно че рецептата е много точна /мисля,че мога да опитам и друг пълнеж/не съммного на "ти'и със снимките но и това ще стане.Поздрави от Бургас и моретоDanihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-32149126834119137482009-01-10T10:19:00.000+02:002009-01-10T10:19:00.000+02:00Ееееее, много се радвам! Браво, наистина са чудесн...Ееееее, много се радвам! <BR/>Браво, наистина са чудесни, и благодаря за снимките.ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-88917289885713060962009-01-10T09:36:00.000+02:002009-01-10T09:36:00.000+02:00Lois,здравей!Направих хлебчетата!Много точна и изч...Lois,здравей!<BR/>Направих хлебчетата!<BR/>Много точна и изчерпателна рецепта,щом аз,която никога не съм месила хляб,се справих успешно!<BR/>Миризмата и вкусът на прясно изпеченият хляб са неописуеми!!!!<BR/>http://sijna.multiply.com/photos/album/17/17#26<BR/>http://sijna.multiply.com/photos/album/17/17#27Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-29783544755623783192009-01-07T08:41:00.000+02:002009-01-07T08:41:00.000+02:00Елица, благодаря ти, и ще се радвам да споделиш ка...Елица, благодаря ти, и ще се радвам да споделиш как са станали хлебчетата!ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-75564633263673088642009-01-06T15:39:00.000+02:002009-01-06T15:39:00.000+02:00Пропуснах да отбележа колко много ти се възхищавам...Пропуснах да отбележа колко много ти се възхищавам на уменията,да готвиш така изискано и на стила ти, да представяш гозбите си по този красив начин!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-22718149018205580102009-01-06T15:27:00.000+02:002009-01-06T15:27:00.000+02:00е, ами тогава вместо пюре от картофи - задушени зе...е, ами тогава вместо пюре от картофи - задушени зеленчуци.ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-9056655854852587302009-01-06T11:59:00.000+02:002009-01-06T11:59:00.000+02:00Ok,благодаря ти!Само картофеното пюре не ми допада...Ok,благодаря ти!<BR/>Само картофеното пюре не ми допада в тази комбинация,но въпрос на вкус.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-42916611083863481872009-01-05T17:28:00.000+02:002009-01-05T17:28:00.000+02:00ами с каквато и да е храна, това все пак е хляб?Пр...ами с каквато и да е храна, това все пак е хляб?<BR/>Примерно телешки карета с билки, придружени с картофено пюре и тъмен сос :-)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-48865574065810770462009-01-05T17:12:00.000+02:002009-01-05T17:12:00.000+02:00Lois,а с какво мислите,че е добре да се предложат?...Lois,а с какво мислите,че е добре да се предложат?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-33865926092538324092009-01-04T22:43:00.000+02:002009-01-04T22:43:00.000+02:00Благодаря,ще опитам с маслините.Благодаря,ще опитам с маслините.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-1316824560757276352009-01-04T17:52:00.000+02:002009-01-04T17:52:00.000+02:00Здравейте, Елица.Използвам маслини от тези, които ...Здравейте, Елица.<BR/>Използвам маслини от тези, които се продават насипни, без костилки. Не са толкова мокри, пък и не се слага по много. Ако ви притеснява влагата, може след като ги нарежете, да ги оставите върху салфетка за няколко минути.Пък може и без маслини, пак е вкусно!ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-68324920228668598952009-01-04T16:32:00.000+02:002009-01-04T16:32:00.000+02:00Здравейте!Бих искала и аз да пробвам тази рeцепта,...Здравейте!<BR/>Бих искала и аз да пробвам тази рeцепта,но се чудя за маслините.Освен мариновани,за други не се сещам,а те не са ли много мокри?!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-57612750183995314322008-12-28T23:07:00.000+02:002008-12-28T23:07:00.000+02:00Ooo, това ще го пробвам още тази година!Да живеят ...Ooo, това ще го пробвам още тази година!<BR/>Да живеят тестените изделия!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-89760703764531967402008-12-23T15:28:00.000+02:002008-12-23T15:28:00.000+02:00Блгодаря ,весели празнициБлгодаря ,весели празнициAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-68663175937745918262008-12-23T12:09:00.000+02:002008-12-23T12:09:00.000+02:00Данито, здравейте.Брашното манитоба е произведено ...Данито, здравейте.<BR/>Брашното манитоба е произведено от твърда пшеница, в хлебопроизводството се цени способността му да абсорбира повече течност от нормалното брашно, и да издържа на по-дълги времена на втасване. От българските брашна най-подходящо ми се струва брашното на ОЛа-жълта опаковка - произведено от твърда канадска пшеница. Но съм ги правила и с най-обикновено брашно тип 500, ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-14357303485527957412008-12-23T08:04:00.000+02:002008-12-23T08:04:00.000+02:00здравейте,рецептата изглежда много вкусна и привле...здравейте,рецептата изглежда много вкусна и привлекателна.Бихте ли уточнили това брашно манитоба с какво да го заместим.Смятам ,че станат и с българско.Благодаря.Anonymousnoreply@blogger.com