tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post517729273362051933..comments2024-03-18T04:28:25.320+02:00Comments on salted lemons: Meyer Lemon Cake with Chocolate Toppingludmila slokoskihttp://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-64052664657328265952012-12-06T08:52:41.220+02:002012-12-06T08:52:41.220+02:00Този коментар бе премахнат от администратор на блога.alfredhttps://www.blogger.com/profile/01349478311612577696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-45442257391617801182010-10-22T13:42:55.828+03:002010-10-22T13:42:55.828+03:00да, вече има майер лимони от време на време...кове...да, вече има майер лимони от време на време...ковето е прекрасно.....хубав блог.браво!Джунnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-14910801348247494382010-04-07T12:00:57.366+03:002010-04-07T12:00:57.366+03:00dete, много се радвам, че ти е харесал сладкишът м...dete, много се радвам, че ти е харесал сладкишът ми :-)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-5197677304925083062010-04-06T19:46:53.009+03:002010-04-06T19:46:53.009+03:00страхотно е! само шоколадът не ми стана толкова те...страхотно е! само шоколадът не ми стана толкова течен, че да се разлее по лимоновото кексче.detehttp://pillsofdete.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-43004721503488769612010-03-30T10:03:49.828+03:002010-03-30T10:03:49.828+03:00across oceans and miles...great food comes from ev...across oceans and miles...great food comes from everywhere...Hersheyhttp://www.ethernetextender.com/ethernet-extension-products/vx-veb160.phpnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-84981020565162610682010-03-17T16:36:43.995+02:002010-03-17T16:36:43.995+02:00Този коментар бе премахнат от администратор на блога.Aileenhttp://www.airaonline.com/page/page/4511910.htmnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-33108630519419781082010-03-02T18:53:09.791+02:002010-03-02T18:53:09.791+02:00хаахах, ми полезно си е, от къде да знаеш кога ще ...хаахах, ми полезно си е, от къде да знаеш кога ще ти се прииска да реставрираш скрина на баба :-)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-57690935630356866202010-03-02T15:35:29.703+02:002010-03-02T15:35:29.703+02:00Хахахаха, Лоис, в моята има и прилежно залепени ка...Хахахаха, Лоис, в моята има и прилежно залепени картинки от разни списания, а отзад напред -събирам всякакви домакински трикове,като например как да реставрираме стария дървен скрин на баба;-))))t4https://www.blogger.com/profile/15814406897117979206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-16620338680529760072010-02-27T08:50:12.871+02:002010-02-27T08:50:12.871+02:00Kathleen, thank you sooo much! Coming from you, th...Kathleen, thank you sooo much! Coming from you, this means a lot!<br />LaMartinia, благодаря ти. Не съм опитвала, но не съм сигурна, че ще стане....<br />t4, и аз имам тетрадчица...плюс архив на два компа, извън нета :-))) В случай че силно ми се доготви, хахах, и няма нетludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-89622038953298241312010-02-26T22:27:06.722+02:002010-02-26T22:27:06.722+02:00Мммммм почти усетих вкуса между лимона и шоколада,...Мммммм почти усетих вкуса между лимона и шоколада, да не говорим как ухае!<br /> (Под секрет- имам една третрадка в която прилежно записвам всички рецепти, ако остана някой ден без интернет и не мога да влезна тук)!t4https://www.blogger.com/profile/15814406897117979206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-26869063555109438612010-02-26T19:05:47.679+02:002010-02-26T19:05:47.679+02:00Божествени снимки, имам чувството, че и мръсен чув...Божествени снимки, имам чувството, че и мръсен чувал можеш да направиш да изглежда красив!:-)LaMartiniahttps://www.blogger.com/profile/18023019592590626243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-7650054570167029792010-02-26T12:41:17.551+02:002010-02-26T12:41:17.551+02:00Lois,
your photography is phenomenal.
absolu...Lois, <br /><br /><br />your photography is phenomenal. <br /><br /><br />absolutely phenomenal.Kathleen Badehttps://www.blogger.com/profile/09511937166340041010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-5056949786318621632010-02-26T07:38:39.849+02:002010-02-26T07:38:39.849+02:00ама какъв шивач, трябва ти просто една ножица :-) ...ама какъв шивач, трябва ти просто една ножица :-) и парцалки плат, от магазин за платове. Е срещат се и покривчици де.<br />Светлината,която влиза от прозореца ти, явно не е достатъчна. Аз снимам много, много близо до прозореца на остъклен балкон, там е наистина много светло.ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-48909754437506941132010-02-26T01:03:27.832+02:002010-02-26T01:03:27.832+02:00Да, аз тъкмо това направих. Прочетох всички статии...Да, аз тъкмо това направих. Прочетох всички статии, имам представа как да си направя импровизирано студио, но проблемът с липсата на светлина си остава. За щастие скоро ще сменям местоживеенето и в новото местенце кухнята е с югозападно изложение и цял ден ще е светло :-)<br /><br />А за кърпичките - жалко, че не са от магазин, от който и аз мога да си купя. Истината е, че от доста време търся, Иринаhttp://sunshine.collapse.bgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-49276960616106952992010-02-26T00:30:55.070+02:002010-02-26T00:30:55.070+02:00Gospodarna narzeczona, Thank you for your visit.
...Gospodarna narzeczona, Thank you for your visit.<br /><br />di_ani, благодаря ти много!<br /><br />Ирина, благодаря ти за хубавите думи. Да, правилно си забелязала, светлината идва отзад. За да нямаш силни сенки, е добре да използваш отражатели. Разгледай назад в архива има няколко преведени статии за снимането на храна - с етикет фотограски уроци, полезно е. Колкото до парцалките... при дядо ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-61566253099748573442010-02-25T22:24:10.576+02:002010-02-25T22:24:10.576+02:00Thank you for recipe in English.I read Russian(I&#...Thank you for recipe in English.I read Russian(I'm Polish) but it is difficultGospodarna narzeczonahttps://www.blogger.com/profile/01262823841382860599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-4833918765230668942010-02-25T22:09:35.745+02:002010-02-25T22:09:35.745+02:00Красота..., финес...
Поздрав и ароматна вечер, Диа...Красота..., финес...<br />Поздрав и ароматна вечер, Дианаdi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-28885227763830490232010-02-25T22:00:21.985+02:002010-02-25T22:00:21.985+02:00Не мога да ти се нарадвам на снимките! Чудесни са!...Не мога да ти се нарадвам на снимките! Чудесни са! Виждам, че светлината ти идва отзад, или греша? Аз като пробвам да снимам така (със светлината отзад), снимките ми стават тъмни и с много остри сенки. Има ли някаква тайна, която можеш да споделиш като доста напреднал кулинарен фотограф? :-) <br /><br />Другото нещо, което винаги ми прави впечатление, са красивите кърпички и салфетки, които Иринаhttp://sunshine.collapse.bgnoreply@blogger.com