tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post8573978470368793811..comments2024-03-18T04:28:25.320+02:00Comments on salted lemons: Wild Mushrooms Milk Soup ☂ Млечна супа с диви гъбиludmila slokoskihttp://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-66461690523436521992012-10-07T09:29:22.387+03:002012-10-07T09:29:22.387+03:00http://www.leguerandais.fr/index.php?id=16 - sel d...http://www.leguerandais.fr/index.php?id=16 - sel de Guérande<br />http://www.maldonsalt.co.uk/ - Maldon Sea Salt<br />:-)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-63248021647809536772012-10-07T09:19:43.737+03:002012-10-07T09:19:43.737+03:00Ами ако цъкнеш на заглавието на съответното нещо, ...Ами ако цъкнеш на заглавието на съответното нещо, ти се отваря само то. Ако натиснеш "предишни публикации" се отваря нова страница с още постове. Не мисля, че моят блог е единственият с това оформление. Като пусна сега новия си пост, лицето ми ще започва с него. <br />А пък под полето за коментар Blogger ти предоставя осем опции за идентификация, само една от които е Анонимен. <br />ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-31621408539646936622012-10-07T09:09:51.204+03:002012-10-07T09:09:51.204+03:00Благодаря, lois.
И аз научих нещо за солта, което ...Благодаря, lois.<br />И аз научих нещо за солта, което ще трябва да търся, защото използвам "префърцунената" хималайска, която не и сол.<br />Ясно е, че те познавам и уважавам с години. Просто исках да намеря, за цитиране, началната ти страница - http://loisslokoski.blogspot.com/. Е ми, там са и гуакамолето, с което започва и което реших да коментирам, но не можах, и карпачото, и Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-80046540315718998952012-10-06T19:45:11.627+03:002012-10-06T19:45:11.627+03:00Сега. Да започнем отначало и на чисто.
Отговарям ...Сега. Да започнем отначало и на чисто. <br />Отговарям на всички смислени коментари, с изключение на тези от вида "Усмих и гуш". Обикновено съм добронамерена и добре възпитана, едното егати хич не го броя за проблем :)<br />И хич не искам да се дърлям, всъщност (думата искрено ме разсмя, благодаря, не бях я чувала отдавна).<br /><br />За първи път някой казва, че не може да фиксира ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-46714099146175180352012-10-06T14:57:58.218+03:002012-10-06T14:57:58.218+03:00piliev1@abv.bg
Но нямам време да отговарям на кули...piliev1@abv.bg<br />Но нямам време да отговарям на кулинарни въпроси.<br />Петър ИлиевAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-13601147503748694582012-10-06T12:39:47.495+03:002012-10-06T12:39:47.495+03:00Може да е втори път... Не се оправям с блога ти.
&...Може да е втори път... Не се оправям с блога ти.<br />"егати" - добре казано от жена :-) Не съм предполагал, че можеш да го кажеш. Не мога да фиксирам една твоя страница. Една твоя рецепта. Те всичките са (освен добри и написани с любов) МНОГО едновременно. Много се борих, за да си намеря коментара и не вярвах, а и не съм го искал, че ще ми отговориш. <br />Странният ми коментар е Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-34227521794608133532012-10-05T23:47:31.237+03:002012-10-05T23:47:31.237+03:00егати странния коментар. направо съм безмълвна :))...егати странния коментар. направо съм безмълвна :))) <br />ами да ги чуем тия критики, дето ги търпи блогът ми? наистина съм любопитна.ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-8532292108267226172012-10-05T23:28:19.809+03:002012-10-05T23:28:19.809+03:00lois, отлична както винаги. Свалям ти шапка. И за ...lois, отлична както винаги. Свалям ти шапка. И за Рей Бредбъри. Но ще си позволя някои допълнения. <br />За гуакамолето. Авокадото узрява чак след като се обере. Обикновенно ще си го купиш твърдо, зелено. Слагаш го в хартиен плик и го държиш 2-3 дена на тъмно - докато стане меко, започва да поддава при натиск. Семката се вади с нож или лъжица - има го в YouTube. Тя не се изхвърля, слага се върху Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-13361725593311620042012-06-14T22:43:55.504+03:002012-06-14T22:43:55.504+03:00Супата изглежда невероятно вкусна! Много обичам гъ...Супата изглежда невероятно вкусна! Много обичам гъби и скоро ще пробвам рецептата.<br /><a href="http://www.fragrisima.com/" rel="nofollow">парфюми</a>sea.womanhttps://www.blogger.com/profile/08346261827730163423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-9325618515836662532012-05-26T17:20:11.888+03:002012-05-26T17:20:11.888+03:00М-м-м, утре ще си направим непраменно! Не само изг...М-м-м, утре ще си направим непраменно! Не само изглежда вкусно - направо трепач!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-28107895363215607462012-05-21T15:02:10.625+03:002012-05-21T15:02:10.625+03:00Луис, обичам челядинки. Много даже. Но за съжалени...Луис, обичам челядинки. Много даже. Но за съжаление не се доверявам на тези по пазарите. Супичката ти е чудна, лесна и ароматна.Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-58888630610544701472012-05-21T10:45:15.710+03:002012-05-21T10:45:15.710+03:00I really enjoy your pictures. I do not need any ar...I really enjoy your pictures. I do not need any art galleries when I see these gourgeous pictures, love every detail and learn a lot from you. Thank you for the beauty!Natasha https://www.blogger.com/profile/02589200709112274013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-86509988136548546962012-05-21T09:28:57.361+03:002012-05-21T09:28:57.361+03:00Ако има значение (относно решението какво да прави...Ако има значение (относно решението какво да правиш блога) мен лично, много ме вдъхновяваш и съм ти редовен читател :) Всеки се изморява да прави едно и също нещо, и то губи смисъл или се изхабява след известно време. Но местенцето ти е чудесно, и снимките и рецептите!darostintahttps://www.blogger.com/profile/13596613312416748560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-44288845687162774242012-05-21T08:56:56.934+03:002012-05-21T08:56:56.934+03:00Лоис, радвам се, че засега продължаваш с блога и т...Лоис, радвам се, че засега продължаваш с блога и така ще можем да се наслаждаваме на снимките ти :). Дано вдъхновението ти се завърне. Супата изглежда чудесно, така ми се приядоха челядинки :)<br />Хубава седмица!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-38826484527275404752012-05-21T01:16:35.339+03:002012-05-21T01:16:35.339+03:00Yummy and lovely pictures.Yummy and lovely pictures.Daria Annahttps://www.blogger.com/profile/06327101416956461306noreply@blogger.com