tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post8932644673163448121..comments2024-03-18T04:28:25.320+02:00Comments on salted lemons: The best-ever chocolate raspberry brownies ● Най-доброто шоколадово-малиново брауни ludmila slokoskihttp://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comBlogger53125tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-17142531897093604062022-10-24T18:29:33.969+03:002022-10-24T18:29:33.969+03:00Това е брауни, но англичаните във всеки кейк бухат...Това е брауни, но англичаните във всеки кейк бухат адски много масло и захар ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-79103618197158831992022-07-31T16:20:29.962+03:002022-07-31T16:20:29.962+03:00Защото това е Брауни, с по-малко масло ще е наисти...Защото това е Брауни, с по-малко масло ще е наистина кексче, а не Брауни 🤷🏻♀️Brianahttps://www.blogger.com/profile/05406178381837235376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-24645661622799863792014-07-07T17:59:57.434+03:002014-07-07T17:59:57.434+03:00e, ами страхотно!
в това е чарът на кулинарното и...e, ами страхотно! <br />в това е чарът на кулинарното изкуство, винаги можеш да смениш това-онова и да блеснеш с изцяло нова рецепта :)<br />пък аз чакам след десетина дни да узреят малините :)))ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-43728270910220301672014-07-07T17:01:08.047+03:002014-07-07T17:01:08.047+03:00Стана така че поради липса на малини в точния моме...Стана така че поради липса на малини в точния момент приготвих сладкиша с микс от череши и вишни.<br />Получи се много вкусно, плодовете не разводниха, а останаха сочни. Наистина добра комбинация.<br />На вид се получи точно като на снимките. <br />С не много усилия винаги може да се получи вкусен сезонен десерт :)<br />Благодаря за рецептата.B(L)ond Girlhttps://www.blogger.com/profile/17640291601464926773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-6509985880885764602014-07-02T23:54:07.102+03:002014-07-02T23:54:07.102+03:00 мисля си, че ще стане перфектно с пресни малини. ... мисля си, че ще стане перфектно с пресни малини. не съм пробвала, ако го направиш, да споделиш :) ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-23869186373986624162014-07-02T14:53:38.690+03:002014-07-02T14:53:38.690+03:00Ако сложа малини в пресен вид? От кога ги чакам сп...Ако сложа малини в пресен вид? От кога ги чакам специално за тази рецепта :)B(L)ond Girlhttps://www.blogger.com/profile/17640291601464926773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-20871931866942600752013-07-30T22:30:03.045+03:002013-07-30T22:30:03.045+03:00200 г захар общо, може да е една трета бяла две тр...200 г захар общо, може да е една трета бяла две трети кафява, или обратното, или по равно, а може и само с бяла, мисля си :)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-72404707074631169752013-07-30T21:17:11.779+03:002013-07-30T21:17:11.779+03:00Извинете за невежеството ,което ще покажа,но под &...Извинете за невежеството ,което ще покажа,но под "200 г смесена бяла и кафява захар" имате предвид: 100гр бяла и 100гр кафява захар илии по 200гр бяла и 200 гр кафява захар ? kikozebrata13https://www.blogger.com/profile/05773260274001932121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-45675347552107650872013-06-03T12:23:05.479+03:002013-06-03T12:23:05.479+03:00Hey, Thank you so much! I'm glad you liked it!...Hey, Thank you so much! I'm glad you liked it!ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-60636183375105828062013-06-03T05:23:37.311+03:002013-06-03T05:23:37.311+03:00Hi, Lois, thanks for sharing such a great recipe! ...Hi, Lois, thanks for sharing such a great recipe! I had used it to make my Ferrero Rocher Brownies & they are so yummy!Jessie-CookingMomentshttps://www.blogger.com/profile/13466425348988179361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-54324123691848963912013-03-12T13:33:49.560+02:002013-03-12T13:33:49.560+02:00По-скоро имам предвид сладкарски шоколад, който на...По-скоро имам предвид сладкарски шоколад, който наистина е малко по-скъп, но пък си струва да го използваш за десерти. Напоследък аз основно използвам готварския шоколад на Гайо, който се продава в био магазините, в него няма дори соев лецитин. Иначе примерно в Карфур или пък в Пикадили се пордават техни марки шоколад за десерти, само с какаово масло, които аз също харесвам. Поне да не е милка ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-87573144364501739962013-03-12T02:01:50.428+02:002013-03-12T02:01:50.428+02:00Извинявай, може би ставам нахална вече с въпросите...Извинявай, може би ставам нахална вече с въпросите си, но за пръв път чувам за по-висок клас шоколади. Поначало съм голям любител на шоколада, но колкото и до се самонавивам за ползата от черния шоколад, някак си не мога да го харесам. да не говорим, че дори ми става лошо от черен шоколад понякога. Затова пък млечен и бял... мога да ги дъвча денонощно. Разбира се, понякога си купувам и по-скъпи Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-2664170744261539222013-03-11T09:07:56.316+02:002013-03-11T09:07:56.316+02:00Е, много се радвам, още повече че казваш, че си се...Е, много се радвам, още повече че казваш, че си се вдигнала до кухнята най-после :)))) <br />Ами защо не, пробвай и с млечен, може би захарта ще трябва да се намали и също така ползвай някой по-висок клас шоколад, без хидрогенирани мазнини вътре ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-42479752289291317502013-03-11T00:11:30.331+02:002013-03-11T00:11:30.331+02:00Сега да си напиша - супервкусно беше! Освен вкусен...Сега да си напиша - супервкусно беше! Освен вкусен, бих казала, че сладкишът е и невероятно фин и изискан, просто от него струи благородство. Мисля, че ще го правя доста често, защото освен всичко става много лесно и бързо, а който успя да го опита остана въэхитен. Мисля, че в бъдеще бих опитала да го направя и като заменя черния шоколад с млечен. Имам опита от един друг сладкиш ("Падналият Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-75285203802858639242013-03-08T23:26:34.107+02:002013-03-08T23:26:34.107+02:00Еееее блазе им на мъжете около теб:) хайде после д...Еееее блазе им на мъжете около теб:) хайде после да кажеш дали е било вкусно!ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-12551955154306516702013-03-07T23:01:10.585+02:002013-03-07T23:01:10.585+02:00Най-после се вдигнах до кухнята и го направих, пус...Най-после се вдигнах до кухнята и го направих, пустото му брауни, след като на три пъти изяждахме белия шоколад, приготвен за целта. Решх да почерпя мъжете около мен за утрешния празник (малко връщане към соцреализма). Иначе стана точно като на картинката, но още не съм го разрязала, ухае приказно. Предполагам, че е и вкусно, от това, което чопнах малко отгореAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-66604309831357638532013-02-18T22:23:24.466+02:002013-02-18T22:23:24.466+02:00предполагам, че всичко може. Разбира се, сладкото ...предполагам, че всичко може. Разбира се, сладкото е много по-сладко от свежите плодове, така че дръжте сметка за захарта. Освен това си мисля, че плодовете от сладко са доста по-тежки и ще потънат, може би да сложите само отгоре някакво количество? ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-82376436898339460482013-02-18T18:08:55.813+02:002013-02-18T18:08:55.813+02:00Искам да попитам, може ли замразените плодове да г...Искам да попитам, може ли замразените плодове да ги заменя с такива от сладко. Имам доста гъсто домашно сладко от горски плодове. Проблема е, че в провинцията няма по магазините замразени плодове.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-844894892484728582013-02-13T23:30:30.522+02:002013-02-13T23:30:30.522+02:00мхм, малко гледат странно, но като обясня, че няма...мхм, малко гледат странно, но като обясня, че нямам място от продукти и чинии и чашки се усмихват...А и като не пия..Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-71480453100073620122013-02-13T22:27:19.202+02:002013-02-13T22:27:19.202+02:00аааааа, това е мега яка идея! аз все се чудя как д...аааааа, това е мега яка идея! аз все се чудя как да направя така, че да имам от всички любопитни ликьори, ами не може по цяла бутилка от всичко! :)))ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-87048016222097046642013-02-13T22:18:17.955+02:002013-02-13T22:18:17.955+02:00:) здрасти Ани :) :) здрасти Ани :) ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-23201769602816609692013-02-13T22:17:38.102+02:002013-02-13T22:17:38.102+02:00О, вярвам ти! Ей, щастливци са тия хора! Дегустато...О, вярвам ти! Ей, щастливци са тия хора! Дегустатор покрай теб да е човек! <br />Между другото тествах еклерите от последния брой! Беше голям майтап като отидох в един бар, с едни шишенца и си поръчах три вида ликьор, да ми ги сипят вътре!...После им носих еклери, много се впечатлиха.<br /> Благодаря за идеята!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-52914945878735814732013-02-13T20:36:43.443+02:002013-02-13T20:36:43.443+02:00А това брауни изглежда фантастично вкусно. И аз об...А това брауни изглежда фантастично вкусно. И аз обикновено намалявам захарта. Ще го направим и него за някой повод. Благодаря тиАниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-26733514282705857262013-02-10T18:42:01.239+02:002013-02-10T18:42:01.239+02:00абе много е вкусно :) всички дегустатори се изказа...абе много е вкусно :) всички дегустатори се изказаха ласкаво :))) ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-7579412308360994512013-02-10T17:56:55.939+02:002013-02-10T17:56:55.939+02:00Това брауни го видях бързо, естествено снимката ме...Това брауни го видях бързо, естествено снимката ме грабна...сега се върнах да прочета. малините са супер свежа идея, а любим вкус ми е черен шоколад с портокал или шоколад с ром и стафиди...Ще пробвам непременно този вариант с какао. Предполагам, че леко стяга тестото, но допринася за още по-наситен шоколадов вкус.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.com