tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post8981068461554139429..comments2024-03-18T04:28:25.320+02:00Comments on salted lemons: Salmon With Lemon And Dill ● Сьомга с копър и лимонludmila slokoskihttp://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-4364254249607699182010-02-01T11:37:36.697+02:002010-02-01T11:37:36.697+02:00А аз по-скоро се питам толкова ли е сложно, някой ...А аз по-скоро се питам толкова ли е сложно, някой в България да се сети да подправи нашата морска сол и да я пакетира по подходящ привлекателен начин!<br />Иначе има ограничения, но трябва да се рискува;-))) Не можех да пропусна и да не си донеса разни френски, малки чудеса за кухнята.Мисля пак да ходя, че солта е на привършване, а горчицата пък я пазя като очите си, и я ползвам само в дресинг заAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-52909951309522029262010-02-01T11:30:52.837+02:002010-02-01T11:30:52.837+02:00ти явно не си носила друго, освен сол :-)
няма ли ...ти явно не си носила друго, освен сол :-)<br />няма ли ограничения за багажа?<br />и няма ли някой да почне да внася сол, за непътуващите до Франция :-)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-36250342058743468952010-02-01T11:22:33.887+02:002010-02-01T11:22:33.887+02:00Страхотна сол, донесох си( в прилични количества;-...Страхотна сол, донесох си( в прилични количества;-))), чиста едра моркса сол, морска сол за риба, морска сол за грил и месо, и морска сол с арпаджик. На този остров Noirmountier, се прави една от най-хубавата сол на Франция. Имат и още няколко вида: http://www.aquasel.fr/p37,fiches-produits<br />Танчо;-)))<br />Препоръки за заминаващите за Франция: донесете си задължително морска сол и дижонска Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-58158356517276019502010-02-01T10:57:49.157+02:002010-02-01T10:57:49.157+02:00Ау, Танчо, сигурно е много вкусна тази сол!
Аз си...Ау, Танчо, сигурно е много вкусна тази сол! <br />Аз си имам едно бурканче Fleur de Sel, подарък от една дружка, и си го пазя като очите! Използвам само в много специални случаи, на телешко карпачо, примерно :-)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-26875190040992667502010-02-01T10:27:33.683+02:002010-02-01T10:27:33.683+02:00Правя я почти същата, имам специална сол за риба(е...Правя я почти същата, имам специална сол за риба(едра морска сол с подправки), която си домъкнах от Франция, и понякога вместо ликмони, нареждам мандаринки отгоре, отново е ужасно вкусно!;-)))<br />Танчо;-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-27162080851343850582010-01-28T17:03:54.556+02:002010-01-28T17:03:54.556+02:00nixonixo, много се радвам.
Да, подхождат всякакви...nixonixo, много се радвам. <br />Да, подхождат всякакви такива сравнително неутрални гарнитури. <br />Само за кимиона имам друго мнение :-)ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-40425672107315536972010-01-28T15:51:19.353+02:002010-01-28T15:51:19.353+02:00Снощи пробвах, чудесен резултат!
Добре се комбинир...Снощи пробвах, чудесен резултат!<br />Добре се комбинира и с гарнитура от задушени картофи, моркови, грах + пресен лук и овкусени със зехтин, лимон и малко кимион. :)nixonixohttp://nixonixo.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-58029338787487492202010-01-27T13:35:15.984+02:002010-01-27T13:35:15.984+02:00Канди, Ивейн, много сте мили.
Йоана, благодаря ти...Канди, Ивейн, много сте мили.<br /><br />Йоана, благодаря ти, заслугата за портрета е на моя приятелка, отдясно в лентата има линк към нейния сайт.<br /><br />Красьо, не си прав! Я колко десерти има, все без лук :-)<br /><br />Wizzy, thank you sooo much!ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-74972597369188739892010-01-27T11:00:16.831+02:002010-01-27T11:00:16.831+02:00Снимката с котето много ми харесва. Десерта в &quo...Снимката с котето много ми харесва. Десерта в "Меню" също. Но вниманието ми привлече снимката в списанието, на която си ти. Невероятен портрет! <br />Лоис, възхищавам се на фотографията ти.Йоанаhttp://www.kulinarno-joana.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-53291492494631957352010-01-27T06:18:56.079+02:002010-01-27T06:18:56.079+02:00All your pictures are brilliant!All your pictures are brilliant!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03376726661081769681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-15234805048554021092010-01-27T00:10:53.451+02:002010-01-27T00:10:53.451+02:00Ах... най-после рецепта без лук!!!... Какво щастие...Ах... най-после рецепта без лук!!!... Какво щастие и за нас, алергичните :)))Красенhttp://www.avto-union.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-62828044772729824262010-01-26T21:06:06.065+02:002010-01-26T21:06:06.065+02:00Тук ми е много приятно да "отсдядам". На...Тук ми е много приятно да "отсдядам". Накак много се развеселих и от рибешките портрети и от Мъро...И винаги има какво да науча. Благодаря, Лоис!<br />Поздрави!Ивейнhttps://www.blogger.com/profile/02767414886140485948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-76967783946174671612010-01-26T20:20:01.970+02:002010-01-26T20:20:01.970+02:00Много сладко котенце... Имах същото коте, в същите...Много сладко котенце... Имах същото коте, в същите украски, беше мъжко и се казваше Мъро. Лика прилика са си с твоето :))kandinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-16762814407082441082010-01-26T18:05:08.632+02:002010-01-26T18:05:08.632+02:00оооо, излезе ли Меню? Тичам до павилиона :-)
Благо...оооо, излезе ли Меню? Тичам до павилиона :-)<br />Благодаря ти.ludmila slokoskihttps://www.blogger.com/profile/07572135981456470493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7796505888929843864.post-65661338722711442542010-01-26T18:00:50.250+02:002010-01-26T18:00:50.250+02:00Прекрасни са снимките, но и котенцето е страхотно....Прекрасни са снимките, но и котенцето е страхотно. Поздравления - преди малко прочетох новия брой на списание "Меню". И рецептата е много хубава :))Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com