Triple chocolate cheesecake πŸ‘‘ Π’Ρ€ΠΎΠΉΠ½ΠΎ шоколадов Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ


ЧСстит 21 юли 😍

ДнСс, ΠΏΠΎ ΠΏΠΎΠ²ΠΎΠ΄ Π½Π° Ρ‚ΠΎΠ²Π°, Ρ‡Π΅ сС ΠΈΠ·Ρ‚ΡŠΡ€ΠΊΠΎΠ»ΠΈ ΠΎΡ‰Π΅ Π΅Π΄Π½Π° Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Π° ΠΎΡ‚ моя ΠΆΠΈΠ²ΠΎΡ‚, ΠΈ Π΅Ρ‚ΠΎ Ρ‡Π΅ ΠΎΡ‚Π½ΠΎΠ²ΠΎ ΠΈΠΌΠ°ΠΌ Ρ€ΠΎΠΆΠ΄Π΅Π½ Π΄Π΅Π½, Π²ΠΈ нося Π΅Π΄Π½Π° супСр дСкадСнтска Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° Π·Π° Ρ‚Ρ€ΠΎΠΉΠ½ΠΎ шоколадов Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ. 

Ако ΠΈ Π²ΠΈΠ΅ ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΌΠ΅Π½ ΠΎΠ±ΠΈΡ‡Π°Ρ‚Π΅ шоколадови Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚ΠΈ, Π½ΠΎ Π½Π΅ мислитС, Ρ‡Π΅ лятото Π΅ подходящ Π·Π° тях сСзон, Ρ‚Π°Π·ΠΈ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° ΡΡŠΡ‡Π΅Ρ‚Π°Π²Π° Π² сСбС си всичко Π½Π°ΠΉ-Π΄ΠΎΠ±Ρ€ΠΎ ΠΎΡ‚ истинската шоколадова Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π° ΠΈ Π»Π΅ΠΊΠΎΡ‚Π°Ρ‚Π° Π½Π° Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ°. Π˜Π½Ρ‚Π΅Π½Π·ΠΈΠ²Π΅Π½ шоколадов вкус, Ρ…Ρ€ΡƒΠΏΠΊΠ°Π²Π° бисквитСна основа ΠΈ ΠΏΡ€Π΅Π»ΡŠΡΡ‚ΠΈΡ‚Π΅Π»Π΅Π½ шоколадов ганаш Π½Π° Π²ΡŠΡ€Ρ…Π° - ΠΊΠ°ΠΊΠ²ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° иска Ρ‡ΠΎΠ²Π΅ΠΊ ΠΎΡ‚ Π΅Π΄Π½Π° Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π° Π·Π° Ρ€ΠΎΠΆΠ΄Π΅Π½ Π΄Π΅Π½? 

О, Π΄Π°, освСн всичко ΠΈΠ·Π±Ρ€ΠΎΠ΅Π½ΠΎ ΠΈ ΠΈΠ·Π³Π»Π΅ΠΆΠ΄Π° ΡˆΠ΅ΠΌΠ΅Ρ‚Π½ΠΎ!


Как мислитС - Π΄Π°Π»ΠΈ Ρ‰Π΅ Π²ΠΈ харСса? 

ΠŸΡŠΠ»Π½Π΅ΠΆΡŠΡ‚ Π΅ маслСн ΠΈ ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·Π΅Π½, Π½ΠΎ Π½Π΅ Π΅ Ρ‚Π΅ΠΆΡŠΠΊ, ΠΈ Π΅ със силСн шоколадов вкус. 

НС Π΅ Ρ‚Π²ΡŠΡ€Π΄Π΅ сладък, Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π°ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ² - сладостта чудСсно сС балансира ΠΎΡ‚ вкуса Π½Π° чСрния шоколад. Ако пък ΠΎΠ±ΠΈΡ‡Π°Ρ‚Π΅ ΠΏΠΎ-сладки дСсСрти, Π²ΠΈΠ½Π°Π³ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅ Π·Π°Ρ…Π°Ρ€ Π² пълнСТа. 

БисквитСната ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡ΠΊΠ° Π΅ просто боТСствСна! ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Π½Π° Π΅ с ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ ΠΈ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ Π·Π°Ρ…Π°Ρ€, тя Π½Π΅ само слуТи Π΄Π° Π΄ΡŠΡ€ΠΆΠΈ пълнСТа, Π° Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ„Π΅ΠΊΡ‚Π½Π°Ρ‚Π° Ρ…Ρ€ΡƒΠΏΠΊΠ°Π²Π° Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠ° към Ρ‚ΠΎΠ·ΠΈ прСлСстСн Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ. 

Шоколадовият ганаш Π½Π° Π²ΡŠΡ€Ρ…Π° ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° Π΄Π° ΠΈΠ·Π³Π»Π΅ΠΆΠ΄Π° просто ΠΈΠ·ΡƒΠΌΠΈΡ‚Π΅Π»Π½ΠΎ. ΠžΡ‚Π³ΠΎΡ€Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ€Π°Ρ‚Π΅ ΠΊΠ°ΠΊΡ‚ΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΠΈΡ‚Π΅ - с ΠΎΡ‰Π΅ шоколад, ΠΈΠ»ΠΈ с Ρ€Π°Π·Π»ΠΈΡ‡Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ спорСд Π²Π°ΡˆΠΈΡ‚Π΅ прСдпочитания - ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ, къпини, ΠΈΠ»ΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΠΈ. 



Как Π΄Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²ΠΈΡ‚Π΅ Ρ‚ΠΎΠ·ΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΠΉΠ½ΠΎ шоколадов Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ? 

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²ΡΠ½Π΅Ρ‚ΠΎ Π½Π° Ρ‚ΠΎΠ·ΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΠΉΠ½ΠΎ шоколадов Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ Π΅ нСвСроятно лСсно! НС Π²ΠΈ трябват Π½ΠΈΠΊΠ°ΠΊΠ²ΠΈ спСциални ΡƒΡ€Π΅Π΄ΠΈ ΠΈΠ»ΠΈ съдовС - Π½ΠΈΡ‚ΠΎ Π΄ΠΎΡ€ΠΈ миксСр! ΠŸΡ€ΠΎΡΡ‚ΠΎ голяма ΠΊΡƒΠΏΠ°, Ρ‚Π΅Π»Π΅Π½Π° Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°Π»ΠΊΠ° ΠΈΠ»ΠΈ силиконова ΡˆΠΏΠ°Ρ‚ΡƒΠ»Π°.

ΠŸΡŠΡ€Π²ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ бисквитСната основа

 ΠΠ°Ρ‚Ρ€ΠΎΡˆΠ΅Ρ‚Π΅ бисквититС Π½Π° ситни Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΈΠ»ΠΈ Π³ΠΈ смСлСтС Π² Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚. Аз ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΏΠΎΡ‡Π΅Ρ‚ΠΎΡ… Π΄Π° Π³ΠΈ слоТа Π² ΠΏΠ»ΠΈΠΊΡ‡Π΅ ΠΈ Π΄Π° Π³ΠΈ направя Π½Π° ситни Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ с ΠΏΠΎΠΌΠΎΡ‰Ρ‚Π° Π½Π° Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΈΠ»ΠΊΠ°. Π”ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π°Ρ€ΠΎΡ‡Π½ΠΎ оставих част ΠΎΡ‚ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΏΠΎ-Π΅Π΄Ρ€ΠΈ, Π·Π° Π΄Π° ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡Π° Скстрахрупкавост Π½Π° ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡ΠΊΠ°Ρ‚Π°. 

 Π‘мСсСтС Π½Π°Ρ‚Ρ€ΠΎΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‚Π΅ бисквити с ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ ΠΈ Π·Π°Ρ…Π°Ρ€. 

 Π”ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Ρ€Π°Π·Ρ‚ΠΎΠΏΠ΅Π½ΠΎΡ‚ΠΎ масло ΠΈ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ смСс, ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π½Π° Π½Π° ΠΌΠΎΠΊΡŠΡ€ пясък. Π’ зависимост ΠΎΡ‚ Π²ΠΈΠ΄Π° бисквити, ΠΊΠΎΠΈΡ‚ΠΎ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅, ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° сС Π½ΡƒΠΆΠ΄Π°Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‚ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅ ΠΈΠ»ΠΈ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΏΠΎ-ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ масло - Π·Π°Ρ‚ΠΎΠ²Π° добавяйтС маслото постСпСнно, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ²Π°Ρ‚Π΅ слСд всяка Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠ°, Π·Π° Π΄Π° ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Ρ€ΠΎΠ»ΠΈΡ€Π°Ρ‚Π΅ количСството ΠΌΡƒ. 

 ΠŸΡ€Π΅ΡΠΈΠΏΠ΅Ρ‚Π΅ бисквитСната смСс във Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ‚Π° Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅ ΠΈ притиснСтС към Π΄ΡŠΠ½ΠΎΡ‚ΠΎ ΠΈ стСнитС ѝ, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ си ΠΏΠΎΠΌΠ°Π³Π°Ρ‚Π΅ с Ρ‡Π°ΡˆΠ° с плоско дъно. БисквитСната основа Π² Ρ‚Π°Π·ΠΈ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° сС ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡Π°Π²Π° ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΏΠΎ-ΠΏΠ»ΡŠΡ‚Π½Π° ΠΎΡ‚ ΠΎΠ±ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ‚ΠΎ, Π½ΠΎ повярвайтС, няма Π΄Π° ΡΡŠΠΆΠ°Π»ΠΈΡ‚Π΅. 

 Π˜Π·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ основата Π·Π° 10 ΠΌΠΈΠ½ Π½Π° 180℃ ΠΈ оставСтС Π»Π΅ΠΊΠΎ Π΄Π° сС ΠΎΡ…Π»Π°Π΄ΠΈ. 

Π‘Π»Π΅Π΄ Ρ‚ΠΎΠ²Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ пълнСТа ΠΎΡ‚ ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнС

 Π’ голяма ΠΊΡƒΠΏΠ° смСсСтС ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнСто ΠΈ заквасСната смСтана. Π Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ с Ρ‚Π΅Π»Π΅Π½Π° Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°Π»ΠΊΠ°, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ° смСс. НС Ρ€Π°Π·Π±ΠΈΠ²Π°ΠΉΡ‚Π΅, Π° Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ²Π°ΠΉΡ‚Π΅ - Π½Π΅ искатС Π΄Π° Π²ΠΊΠ°Ρ€Π²Π°Ρ‚Π΅ Π²ΡŠΠ·Π΄ΡƒΡ… Π² смСста, Π·Π°Ρ‰ΠΎΡ‚ΠΎ Ρ‚ΠΎΠ²Π° Ρ‰Π΅ Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Π΅ Π΄ΠΎ Π½Π°ΠΏΡƒΠΊΠ²Π°Π½Π΅ Π½Π° ΠΏΠΎΠ²ΡŠΡ€Ρ…Π½ΠΎΡΡ‚Ρ‚Π° ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅. 

 Π‘мСсСтС Π·Π°Ρ…Π°Ρ€Ρ‚Π° с Π½ΠΈΡˆΠ΅ΡΡ‚Π΅Ρ‚ΠΎ ΠΈ Π³ΠΈ Π΄ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ към ΠΌΠ»Π΅Ρ‡Π½Π°Ρ‚Π° смСс, Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΡ‚Π½ΠΎΠ²ΠΎ. 

 Π”ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ яйцата, Π΅Π΄Π½ΠΎ ΠΏΠΎ Π΅Π΄Π½ΠΎ, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ²Π°Ρ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ слСд всяко, Π΄ΠΎ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ° смСс. 

 Π”ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ разтопСния шоколад ΠΈ ΠΎΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ сС смСси напълно ΠΈ смСста станС Π΅Π΄Π½ΠΎΡ€ΠΎΠ΄Π½Π° ΠΈ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ°. Π‘ΡŠΠ²Π΅Ρ‚ - Π΄ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ разтопСния шоколад към пълнСТа Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Π΅ ΠΎΡ‰Π΅ Ρ‚ΠΎΠΏΡŠΠ», Π½ΠΎ Π½Π΅ Π³ΠΎΡ€Π΅Ρ‰ - Π² ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ²Π΅Π½ случай смСстта става ΠΏΡ€Π΅ΠΊΠ°Π»Π΅Π½ΠΎ Π³ΡŠΡΡ‚Π° ΠΈ Ρ‰Π΅ Π²ΠΈ бъдС Ρ‚Ρ€ΡƒΠ΄Π½ΠΎ Π΄Π° Π·Π°Π³Π»Π°Π΄ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΡŠΡ€Ρ…Π½ΠΎΡΡ‚Ρ‚Π°. 

 ΠŸΡ€Π΅ΡΠΈΠΏΠ΅Ρ‚Π΅ Π² Π»Π΅ΠΊΠΎ ΠΎΡ…Π»Π°Π΄Π΅Π½Π°Ρ‚Π° бисквитСна основа, Π·Π°Ρ€Π°Π²Π½Π΅Ρ‚Π΅ ΠΊΠΎΠ»ΠΊΠΎΡ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ΠΏΠΎ-Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅. 

 Π˜Π·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ°. НС Π΅ Π½ΡƒΠΆΠ½ΠΎ Π΄Π° ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ Π²ΠΎΠ΄Π½Π° баня, ΠΏΠ°ΠΊ Ρ‰Π΅ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ чудСсСн ΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·Π΅Π½ дСсСрт Π±Π΅Π· Π½ΠΈΠΊΠ°ΠΊΠ²ΠΎ Π½Π°ΠΏΡƒΠΊΠ²Π°Π½Π΅, с прСкрасна Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ° ΠΏΠΎΠ²ΡŠΡ€Ρ…Π½ΠΎΡΡ‚. 

Π—Π° Π΄Π° Π½Π΅ сС Π½Π°ΠΏΡƒΠΊΠ° Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΡŠΡ‚ Π²ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅, спазвайтС Ρ‚Π΅Π·ΠΈ прости ΡƒΠΏΡŠΡ‚Π²Π°Π½ΠΈΡ

Всички ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ, ΠΊΠΎΠΈΡ‚ΠΎ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅, Π΄Π° са със стайна Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°, освСн Π°ΠΊΠΎ Π½Π΅ Π΅ посочСно Π΄Ρ€ΡƒΠ³ΠΎ. Π’ΠΎΠ²Π° Π²Π°ΠΆΠΈ Π½Π°ΠΉ-Π²Π΅Ρ‡Π΅ Π·Π° ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнСто, смСтаната ΠΈ яйцата. 

НС Ρ€Π°Π·Π±ΠΈΠ²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π²ΡŠΡ€Π΄Π΅ Π΅Π½Π΅Ρ€Π³ΠΈΡ‡Π½ΠΎ пълнСТа, Π·Π° Π΄Π° Π½Π΅ Π²Ρ‚Π°Ρ€Π²Π°Ρ‚Π΅ ΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π²ΡŠΠ·Π΄ΡƒΡ… - ΠΏΠΎ-Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π΅ Π΄Π° Π½Π΅ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ миксСр, Π° Ρ€ΡŠΡ‡Π½Π° Ρ‚Π΅Π»Π΅Π½Π° Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°Π»ΠΊΠ° ΠΈΠ»ΠΈ Π΄ΠΎΡ€ΠΈ ΡˆΠΏΠ°Ρ‚ΡƒΠ»Π°. 

ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° Π½Π° относитСлно ниска Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° - 140℃, Π±Π΅Π· Π²Π΅Π½Ρ‚ΠΈΠ»Π°Ρ‚ΠΎΡ€. Π’Π°ΠΊΠ° ΡΠ»Π°Π΄ΠΊΠΈΡˆΡŠΡ‚ Ρ‰Π΅ сС ΠΈΠ·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅ Π±Π°Π²Π½ΠΎ, ΠΈ ΠΏΡŠΠ»Π½Π΅ΠΆΡŠΡ‚ няма Π΄Π° бъдС сух. 

Π˜Π·ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π΅Ρ‚Π΅ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π°, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΡŠΡ‚ Π΅ ΠΎΡ‰Π΅ ΠΌΠ΅ΠΊ ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄Π²ΠΈΠΆΠ΅Π½ Π² срСдата. ΠžΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŠΡ‡Π½Π°Ρ‚Π° Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° във Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° Ρ‰Π΅ Π΅ Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚ΡŠΡ‡Π½Π°, Π·Π° Π΄Π° стСгнС изцяло, Π±Π΅Π· Π΄Π° сС ΠΈΠ·ΡΡƒΡˆΠ°Π²Π°. 

ΠžΡΡ‚Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° Π΄Π° изстинС ΠΏΠΎΡ‡Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ стайна Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° Π² ΠΈΠ·ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π΅Π½Π°Ρ‚Π° Ρ„ΡƒΡ€Π½Π° Π½Π° Π»Π΅ΠΊΠΎ ΠΎΡ‚ΠΊΡ€Π΅Ρ…Π½Π°Ρ‚Π° Π²Ρ€Π°Ρ‚ΠΈΡ‡ΠΊΠ° - ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π΅Ρ‚Π΅ я с Π΄Ρ€ΡŠΠΆΠΊΠ°Ρ‚Π° Π½Π° Π΄ΡŠΡ€Π²Π΅Π½Π° Π»ΡŠΠΆΠΈΡ†Π°. 

И накрая, Π½ΠΎ Π½Π΅ ΠΏΠΎ-ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ Π²Π°ΠΆΠ½ΠΎ - трябва Π΄Π° оставитС изпСчСния Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ Π΄Π° изстинС Π² Ρ…Π»Π°Π΄ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΊ Π½Π°ΠΉ-ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ 4 часа (Π° Π½Π°ΠΉ-Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π·Π° цяла Π½ΠΎΡ‰), ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈ Π΄Π° Π³ΠΎ освободитС ΠΎΡ‚ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ‚Π°. Π’Π°ΠΊΠ° няма опасност бисквитСната основа Π΄Π° сС Π½Π°Ρ‡ΡƒΠΏΠΈ. 

Накрая ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ ганаша Π·Π° Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠ°Ρ‚Π°

Π—Π°Π³Ρ€Π΅ΠΉΡ‚Π΅ смСтаната ΠΏΠΎΡ‡Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ ΠΊΠΈΠΏΠ²Π°Π½Π΅ ΠΈ я ΠΈΠ·Π»Π΅ΠΉΡ‚Π΅ Π²ΡŠΡ€Ρ…Ρƒ нарязания шоколад. ΠžΡΡ‚Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° прСстои Π·Π° 2-3 ΠΌΠΈΠ½, слСд ΠΊΠΎΠ΅Ρ‚ΠΎ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΅Π½Π΅Ρ€Π³ΠΈΡ‡Π½ΠΎ, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ гладък ΠΈ лъскав ганаш. Най-Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π΅ Π΄Π° Π·Π°Π»Π΅Π΅Ρ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° с ΠΎΡ‰Π΅ топлия ганаш, Π·Π° Π΄Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ гладък ΠΈ Ρ€Π°Π²Π½ΠΎΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½ слой. ΠžΡΡ‚Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ ганаша Π΄Π° стСгнС Π·Π° 30 ΠΌΠΈΠ½, слСд ΠΊΠΎΠ΅Ρ‚ΠΎ прСмСстСтС Π² Ρ…Π»Π°Π΄ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΊ Π·Π° ΠΎΡ‰Π΅ 30. 

Π‘Π»Π΅Π΄ Ρ‚ΠΎΠ²Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ€Π°Ρ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° ΠΊΠ°ΠΊΡ‚ΠΎ ΠΆΠ΅Π»Π°Π΅Ρ‚Π΅ - с ΠΎΡ‰Π΅ шоколад, Π±ΠΎΠ½Π±ΠΎΠ½ΠΈ, ΠΈΠ»ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΏΠΎ ваш ΠΈΠ·Π±ΠΎΡ€. 


Π’Ρ€ΠΎΠΉΠ½ΠΎ шоколадов Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ 

Π—Π° основата 

220 Π³ смлСни ΠΈΠ»ΠΈ Ρ„ΠΈΠ½ΠΎ Π½Π°Ρ‚Ρ€ΠΎΡˆΠ΅Π½ΠΈ бисквити ΠΏΠΎ ваш ΠΈΠ·Π±ΠΎΡ€ - Ρ‡Π°Π΅Π½ΠΈ, ΠΎΠ±ΠΈΠΊΠ½ΠΎΠ²Π΅Π½ΠΈ, диТСстив

30 Π³ Ρ‚ΡŠΠΌΠ½ΠΎ холандско ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ 

20 Π³ Ρ„ΠΈΠ½Π° кристална Π·Π°Ρ…Π°Ρ€ (ΠΏΠΎ ΠΆΠ΅Π»Π°Π½ΠΈΠ΅)

80-90 Π³ Ρ€Π°Π·Ρ‚ΠΎΠΏΠ΅Π½ΠΎ масло - ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° Π½Π΅ Π²ΠΈ трябва всичкото, зависи ΠΎΡ‚ Π²ΠΈΠ΄Π° бисквити, ΠΊΠΎΠΈΡ‚ΠΎ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅

Π—Π° пълнСТа

600 Π³ пълномаслСно ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнС

100 Π³ заквасСна смСтана (ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π·Π°ΠΌΠ΅Π½ΠΈΡ‚Π΅ с Π³ΡŠΡΡ‚ΠΎ високомаслСно кисСло мляко)

160 Π³ Ρ„ΠΈΠ½Π° свСтла кафява Π·Π°Ρ…Π°Ρ€

15 Π³ Ρ†Π°Ρ€Π΅Π²ΠΈΡ‡Π½ΠΎ Π½ΠΈΡˆΠ΅ΡΡ‚Π΅ 

3 Π³ΠΎΠ»Π΅ΠΌΠΈ яйца (ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ 160 - 180 Π³ ΠΎΠ±Ρ‰ΠΎ)

200 Π³ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π½ шоколад 70% ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ, Ρ€Π°Π·Ρ‚ΠΎΠΏΠ΅Π½ ΠΈ Π»Π΅ΠΊΠΎ изстинал 

Π—Π° Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠ°Ρ‚Π° 

100 Π³ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π½ шоколад (70% ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ)

130 Π³ пълномаслСна ΠΌΠ»Π΅Ρ‡Π½Π° смСтана 


❖ ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ бисквитСната основа: 

ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Ρ‚ΠΊΠ°Ρ‚Π° Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅ ΠΏΠΎ срСдата Π½Π° Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° ΠΈ Π·Π°Π³Ρ€Π΅ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ 180℃. ЗастСлСтС с хартия Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅ Π΄ΡŠΠ½ΠΎΡ‚ΠΎ ΠΈ стСнитС Π½Π° ΠΎΡ‚ΠΎΠΊΠΏΡ‡Π°Π²Π°Ρ‰Π° сС Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅ с Π΄ΠΈΠ°ΠΌΠ΅Ρ‚ΡŠΡ€ 20 см. 

БмСсСтС Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ смлСнитС ΠΈΠ»ΠΈ Π½Π°Ρ‚Ρ€ΠΎΡˆΠ΅Π½ΠΈ бисквити, ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎΡ‚ΠΎ, Π·Π°Ρ…Π°Ρ€Ρ‚Π° (Π°ΠΊΠΎ слагатС) ΠΈ Ρ€Π°Π·Ρ‚ΠΎΠΏΠ΅Π½ΠΎΡ‚ΠΎ масло. ДобавяйтС маслото Π½Π° части, Π·Π°Ρ‰ΠΎΡ‚ΠΎ Π² зависимост ΠΎΡ‚ Π²ΠΈΠ΄Π° Π½Π° бисквититС, ΠΊΠΎΠΈΡ‚ΠΎ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅, ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° Π½Π΅ Π²ΠΈ потрябва цялото количСство. Врябва Π΄Π° ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ смСс, ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π½Π° Π½Π° ΠΌΠΎΠΊΡŠΡ€ пясък, Π² никакъв случай ΠΌΠ°Π·Π½Π° ΠΈ Π»Π΅ΠΏΠΊΠ°Π²Π°. 

ΠŸΡ€Π΅Ρ…Π²ΡŠΡ€Π»Π΅Ρ‚Π΅ смСста Π² ΠΏΠΎΠ΄Π³ΠΎΡ‚Π²Π΅Π½Π°Ρ‚Π° Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° ΠΈ с ΠΏΠΎΠΌΠΎΡ‰Ρ‚Π° Π½Π° Ρ‡Π°ΡˆΠ° с плоско дъно ΠΎΡ„ΠΎΡ€ΠΌΠ΅Ρ‚Π΅ основата Π½Π° Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ°, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ притискатС смСста към Π΄ΡŠΠ½ΠΎΡ‚ΠΎ ΠΈ стСнитС Π½Π° съда Π½Π° Ρ€Π°Π²Π½ΠΎΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½ слой. Врябва Π΄Π° ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ Π±ΠΎΡ€Π΄ с височина ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ 4 см ΠΏΠΎ Ρ€ΡŠΠ±Π°. 

ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ Π½Π° 180℃ Π·Π° 10 ΠΌΠΈΠ½, слСд Ρ‚ΠΎΠ²Π° ΠΈΠ·Π²Π°Π΄Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‚ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° ΠΈ оставСтС Π΄Π° изстинС Π΄ΠΎ Π»Π΅ΠΊΠΎ Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΠΎ. 

НамалСтС Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Ρ‚Π° Π½Π° Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° Π΄ΠΎ 140℃. 

❖ ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ смСста Π·Π° пълнСТа: 

Π’ голяма ΠΊΡƒΠΏΠ° смСсСтС ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнСто ΠΈ заквасСната смСтана (ΠΈΠ»ΠΈ кисСлото мляко), ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ²Π°Ρ‚Π΅ с Ρ‚Π΅Π»Π΅Π½Π° Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°Π»ΠΊΠ°, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ° смСс. 

БмСсСтС Π·Π°Ρ…Π°Ρ€Ρ‚Π° ΠΈ Π½ΠΈΡˆΠ΅ΡΡ‚Π΅Ρ‚ΠΎ Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ, Π΄ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Π³ΠΈ към ΠΌΠ»Π΅Ρ‡Π½Π°Ρ‚Π° смСс. ΠžΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ сС смСсят. Π”ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ яйцата, Π΅Π΄Π½ΠΎ ΠΏΠΎ Π΅Π΄Π½ΠΎ, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ²Π°Ρ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ слСд всяко, Π΄ΠΎ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ° смСс. Π”ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ разтопСния шоколад ΠΈ ΠΎΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ сС смСси напълно ΠΈ смСста станС Π΅Π΄Π½ΠΎΡ€ΠΎΠ΄Π½Π° ΠΈ Π³Π»Π°Π΄ΠΊΠ°. 

ΠŸΡ€Π΅ΡΠΈΠΏΠ΅Ρ‚Π΅ смСста Π·Π° пълнСТа Π²ΡŠΡ€Ρ…Ρƒ ΠΈΠ·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π°Ρ‚Π° бисквитСна основа ΠΈ Π·Π°Π³Π»Π°Π΄Π΅Ρ‚Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΡŠΡ€Ρ…Π½ΠΎΡΡ‚Ρ‚Π°. ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ Π½Π° 140℃ Π·Π° ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ 55-60 ΠΌΠΈΠ½, ΠΈΠ»ΠΈ Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΊΡ€Π°ΠΈΡ‰Π°Ρ‚Π° са напълно стСгнали, Π° срСдата Π΅ всС ΠΎΡ‰Π΅ ΠΌΠ΅ΠΊΠ° ΠΈ Π»ΡŽΠ»Π΅Π΅Ρ‰Π° сС ΠΏΡ€ΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΊΠ»Π°Ρ‰Π°Π½Π΅ Π½Π° съда. НС забравяйтС, Ρ‡Π΅ всяка Ρ„ΡƒΡ€Π½Π° ΠΈΠΌΠ° собствСн Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€, ΠΈ Π½Π΅ сС осланяйтС напълно Π½Π° посочСното Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅ Π·Π° ΠΈΠ·ΠΏΠΈΡ‡Π°Π½Π΅ - Π½Π°Π±Π»ΡŽΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ сладкиша ΠΈ ΠΏΡ€Π΅Ρ†Π΅Π½Π΅Ρ‚Π΅ стСпСнта Π½Π° ΠΈΠ·ΠΏΠΈΡ‡Π°Π½Π΅ ΠΏΠΎ Π²ΠΈΠ·ΡƒΠ°Π»Π½ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π½Π°Ρ†ΠΈ. 

Π˜Π·ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π΅Ρ‚Π΅ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° ΠΈ оставСтС Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° Π΄Π° изстинС Π΄ΠΎ стайна Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° Π² ΠΈΠ·ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π΅Π½Π°Ρ‚Π° Ρ„ΡƒΡ€Π½Π° ΠΏΡ€ΠΈ Π»Π΅ΠΊΠΎ ΠΎΡ‚ΠΊΡ€Π΅Ρ…Π½Π°Ρ‚Π° Π²Ρ€Π°Ρ‚ΠΈΡ‡ΠΊΠ°. 

Π©ΠΎΠΌ изстинС Π΄ΠΎ стайна Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°, прСмСстСтС Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° Π² Ρ…Π»Π°Π΄ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΊΠ° Π·Π° ΠΏΠΎΠ½Π΅ 4 часа, Π° Π½Π°ΠΉ-Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π·Π° цяла Π½ΠΎΡ‰, ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈ Π΄Π° Π³ΠΎ ΠΈΠ·Π²Π°Π΄ΠΈΡ‚Π΅ ΠΎΡ‚ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ‚Π° Π²ΡŠΡ€Ρ…Ρƒ чиния. Π”Ρ€ΡŠΠΆΡ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° Π² Ρ…Π»Π°Π΄ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΊ Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ стС Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈ Π΄Π° Π³ΠΎ Π΄Π΅ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ€Π°Ρ‚Π΅. 

❖ ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ ΡˆΠΎΠΊΠΎΠ»Π°Π΄ΠΎΠ²Π°Ρ‚Π° Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠ°:

Π‘Π»ΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ ситно нарязания шоколад Π² ΠΎΠ³Π½Π΅ΡƒΠΏΠΎΡ€Π½Π° ΠΊΡƒΠΏΠ°. 

Π‘Π»ΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ смСтаната Π² касСрола ΠΈ я Π·Π°Π³Ρ€Π΅ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΡ‡Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ ΠΊΠΈΠΏΠ²Π°Π½Π΅, слСд Ρ‚ΠΎΠ²Π° я ΠΈΠ·Π»Π΅ΠΉΡ‚Π΅ Π²ΡŠΡ€Ρ…Ρƒ нарязания шоколад. Π˜Π·Ρ‡Π°ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ 2-3 ΠΌΠΈΠ½, слСд Ρ‚ΠΎΠ²Π° Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΅Π½Π΅Ρ€Π³ΠΈΡ‡Π½ΠΎ, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΏΠΎΠ»ΡƒΡ‡ΠΈΡ‚Π΅ гладък ΠΈ лъскав ганаш. 

Π˜Π·ΡΠΈΠΏΠ΅Ρ‚Π΅ топлия ганаш Π² срСдата Π½Π° охладСния Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ, ΠΈ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠ° сладкарска ΡˆΠΏΠ°Ρ‚ΡƒΠ»Π° Π·Π° Π΄Π° Ρ€Π°Π·ΠΏΡ€Π΅Π΄Π΅Π»ΠΈΡ‚Π΅ Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠ°Ρ‚Π° Π½Π° Ρ€Π°Π²Π½ΠΎΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½ слой ΠΏΠΎ ΠΏΠΎΠ²ΡŠΡ€Ρ…Π½ΠΎΡΡ‚Ρ‚Π° Π½Π° Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ°. Ако искатС, ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° ΠΈΠ·Π±ΡƒΡ‚Π°Ρ‚Π΅ част ΠΎΡ‚ шоколада ΠΈ Π΄Π° оставитС Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠ°Ρ‚Π° Π΄Π° ΠΏΠΎΡ‚Π΅Ρ‡Π΅ ΠΏΠΎ стСнитС Π½Π° сладкиша.  

ΠžΡΡ‚Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ ганаша Π΄Π° стСгнС Π·Π° 30 ΠΌΠΈΠ½ Π½Π° стайна Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° ΠΈ Π·Π° ΠΎΡ‰Π΅ 30 ΠΌΠΈΠ½ Π² Ρ…Π»Π°Π΄ΠΈΠ»Π½ΠΈΠΊ. 

Π‘Π»Π΅Π΄ Ρ‚ΠΎΠ²Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π΄Π΅ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ€Π°Ρ‚Π΅ Ρ‡ΠΈΠΉΠ·ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ° ΠΊΠ°ΠΊΡ‚ΠΎ ΠΆΠ΅Π»Π°Π΅Ρ‚Π΅ - с Π½Π°ΡΡ‚ΡŠΡ€Π³Π°Π½ шоколад, Π±ΠΎΠ½Π±ΠΎΠ½ΠΈ, ΠΈΠ»ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΏΠΎ ваш ΠΈΠ·Π±ΠΎΡ€. 

Π Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π°Ρ‚Π° Π΅ Π²Π΄ΡŠΡ…Π½ΠΎΠ²Π΅Π½Π° ΠΈ Π°Π΄Π°ΠΏΡ‚ΠΈΡ€Π°Π½Π° ΠΎΡ‚ theloopywhisk










 


ΠšΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€ΠΈ

  1. ЧСстита Π΄Π° си, Лоис!
    Π’Π°ΠΊΠ° си описала Ρ‡ΠΈΠΉΠ·-Π°, Ρ‡Π΅ няма ΠΊΠ°ΠΊ Π΄Π° Π½Π΅ Π΅ с вълшСбСн вкус!

    ΠžΡ‚Π³ΠΎΠ²ΠΎΡ€Π˜Π·Ρ‚Ρ€ΠΈΠ²Π°Π½Π΅

ΠŸΡƒΠ±Π»ΠΈΠΊΡƒΠ²Π°Π½Π΅ Π½Π° ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€

ΠŸΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½ΠΈ ΠΏΡƒΠ±Π»ΠΈΠΊΠ°Ρ†ΠΈΠΈ