Saffron lentils with spicy roasted vegetables πŸ’› Π¨Π°Ρ„Ρ€Π°Π½ΠΎΠ²Π° Π»Π΅Ρ‰Π° с ΠΏΠΈΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ


Π’ ΠΊΡŠΡΠΈΡ‚Π΅ ΠΈ Ρ…Π»Π°Π΄Π½ΠΈ СсСнни Π΄Π½ΠΈ Ρ‰Π΅ Π½ΠΈ трябват всС ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅ сгряващи Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ Π·Π° Π±ΡŠΡ€Π·ΠΈ ястия ΠΏΡ€Π΅Π· Ρ€Π°Π±ΠΎΡ‚Π½Π°Ρ‚Π° сСдмица. Π—Π° Π΄Π° Ρ€Π°Π·Π½ΠΎΠΎΠ±Ρ€Π°Π·ΠΈΡ‚Π΅ ΠΌΠ΅Π½ΡŽΡ‚ΠΎ си днСс Π²ΠΈ ΠΏΡ€Π΅Π΄Π»Π°Π³Π°ΠΌ Ρ‚Π°Π·ΠΈ нСвСроятно ΡƒΡ…Π°Π½Π½Π° ΡΠ»ΡŠΠ½Ρ‡Π΅Π²ΠΎΠΆΡŠΠ»Ρ‚Π° ΡˆΠ°Ρ„Ρ€Π°Π½ΠΎΠ²Π° Π»Π΅Ρ‰Π° с ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈ ΠΏΠΈΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ, която сС ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈ ΠΈΠ·ΡƒΠΌΠΈΡ‚Π΅Π»Π½ΠΎ лСсно.

Π—Π° Π΄Π° я ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²ΠΈΡ‚Π΅ Π²ΠΈ трява ΠΎΠ±Ρ‰ΠΎ ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ час, Π½ΠΎ Π°ΠΊΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΠΈΡ‚Π΅ Π΄Π° ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ ΠΆΡŠΠ»Ρ‚ Π³Ρ€Π°Ρ…, трябва Π΄Π° Π³ΠΎ накиснСтС ΠΏΡ€Π΅Π΄Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚Π΅Π»Π½ΠΎ Π²ΡŠΠ² Π²ΠΎΠ΄Π° Π·Π° няколко часа, Π·Π° Π΄Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π³ΠΎ сготвитС сравнитСлно Π±ΡŠΡ€Π·ΠΎ.



Какво Π²ΠΈ трябва Π·Π° Π΄Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²ΠΈΡ‚Π΅ Ρ‚Π°Π·ΠΈ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° Π·Π° ΡˆΠ°Ρ„Ρ€Π°Π½ΠΎΠ²Π° Π»Π΅Ρ‰Π° с ΠΏΠΈΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ?

На ΠΏΡŠΡ€Π²ΠΎ място, Ρ€Π°Π·Π±ΠΈΡ€Π° сС, Π»Π΅Ρ‰Π°. ΠœΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½Π° Π»Π΅Ρ‰Π°, която сС сварява ΡΡƒΠΏΠ΅Ρ€Π±ΡŠΡ€Π·ΠΎ ΠΈ Π΄ΠΎΡ€ΠΈ трябва Π΄Π° Π²Π½ΠΈΠΌΠ°Π²Π°Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π½Π΅ я изпуснСтС, ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈ Π΄Π° Π΅ станала Π½Π° ΠΏΡŽΡ€Π΅. ΠœΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π·Π°ΠΌΠ΅Π½ΠΈΡ‚Π΅ част ΠΎΡ‚ нСя ΠΈΠ»ΠΈ всичката с ΠΊΠ°ΠΊΠ²Π°Ρ‚ΠΎ искатС Π΄Ρ€ΡƒΠ³Π° Π»Π΅Ρ‰Π°, Π½ΠΎ ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ€Π΅Π΄Π²ΠΈΠ΄ Ρ€Π°Π·Π»ΠΈΡ‡Π½ΠΎΡ‚ΠΎ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅ Π·Π° сваряванС. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π° идСя Π΅ Π΄Π° я накиснСтС ΠΏΡ€Π΅Π΄Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚Π΅Π»Π½ΠΎ, Π°ΠΊΠΎ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ ΠΎΠ±ΠΈΠΊΠ½ΠΎΠ²Π΅Π½Π° кафява Π»Π΅Ρ‰Π°, Ρ‡Π΅Ρ€Π½Π° Π»Π΅Ρ‰Π° ΠΈΠ»ΠΈ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ ΠΆΡŠΠ»Ρ‚ Π³Ρ€Π°Ρ…, ΠΊΠΎΠΉΡ‚ΠΎ Π°Π· съм ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Π»Π°. 

ΠŸΠ°Ρ‚Π»Π°Π΄ΠΆΠ°Π½ ΠΈ ΠΊΠ°Ρ€Ρ„ΠΈΠΎΠ» - Ρ‚ΠΎΠ²Π° са Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈΡ‚Π΅, ΠΊΠΎΠΈΡ‚ΠΎ Ρ‰Π΅ Π½Π°Ρ€Π΅ΠΆΠ΅Ρ‚Π΅, ΠΎΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°Ρ‚Π΅ със Π·Π΅Ρ…Ρ‚ΠΈΠ½ ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈ ΠΈ Ρ‰Π΅ ΠΈΠ·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ във Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° Π΄ΠΎ златисто. Или Π½Π° ΠΎΡ€Π΅Π±Ρ€Π΅Π½ ΠΈΠ»ΠΈ ΠΎΠ±ΠΈΠΊΠ½ΠΎΠ²Π΅Π½ Ρ‚ΠΈΠ³Π°Π½, ΠΈΠ»ΠΈ Π½Π° скара - ΠΊΠ°ΠΊΡ‚ΠΎ ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡ‚Π°Ρ‚Π΅. Π’ΡƒΠΊ Π΄Π°Π²Π°ΠΌ Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚ с ΠΈΠ·ΠΏΠΈΡ‡Π°Π½Π΅ във Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π°, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Π½Π°ΠΉ-чист ΠΈ Π½Π°ΠΉ-лСсСн. 

Π—Π° приготвянСто Π½Π° Π»Π΅Ρ‰Π°Ρ‚Π° Ρ‰Π΅ Π²ΠΈ трябват ΠΎΡ‰Π΅ Π»ΡƒΠΊ, ΠΏΡ€Π°Π· Π»ΡƒΠΊ, ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ Ρ‡Π΅ΡΡŠΠ½ ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈ Π΄ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ

ΠžΡΡ‚Π°Π½Π°Π»ΠΎΡ‚ΠΎ са ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈΡ‚Π΅ - Π²ΠΈΠ½Π°Π³ΠΈ, ΠΊΠΎΠ³Π°Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠ³Π°, ΠΈΠ·Π±ΠΈΡ€Π°ΠΌ ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈ ΠΎΡ‚ KotΓ nyi. ДосСга Π½Π΅ съм ΠΈΠΌΠ°Π»Π° случай Π½Π° Ρ€Π°Π·ΠΎΡ‡Π°Ρ€ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠ΅ ΠΎΡ‚ Ρ‚Π΅Ρ…Π½ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ. ΠžΠΏΠ°ΠΊΠΎΠ²ΠΊΠΈΡ‚Π΅ са Π½Π°Π΄Π΅ΠΆΠ΄Π½ΠΈ ΠΈ Π·Π°Ρ‰ΠΈΡ‚Π°Π²Π°Ρ‚ ΠΎΡ‚ свСтлина ΠΈ Π²ΡŠΠ·Π΄ΡƒΡ… Π΄ΠΎΡ€ΠΈ смлСнитС ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈ, ΠΊΠΎΠΈΡ‚ΠΎ Π°Π· ΠΏΡ€ΠΈΠ½Ρ†ΠΈΠΏΠ½ΠΎ рядко ΠΊΡƒΠΏΡƒΠ²Π°ΠΌ, Π°ΠΊΠΎ ΠΌΠΎΠ³Π° Π΄Π° намСря Ρ†Π΅Π»ΠΈ ΠΈ Π΄Π° смСля нСпосрСдствСно ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈ ΡƒΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π΅Π±Π°. 

Π—Π° Ρ‚Π°Π·ΠΈ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° Π·Π° ΡˆΠ°Ρ„Ρ€Π°Π½ΠΎΠ²Π° Π»Π΅Ρ‰Π° с ΠΏΠΈΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ… сладък ΠΈ Π»ΡŽΡ‚ Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€, Π»ΡŽΡ‚ΠΎ Ρ‡ΠΈΠ»ΠΈ Π½Π° люспи, Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€, Ρ‡Π΅ΡΡŠΠ½ Π½Π° Π³Ρ€Π°Π½ΡƒΠ»ΠΈ ΠΈ, СстСствСно, ΡˆΠ°Ρ„Ρ€Π°Π½. Π—Π° ΠΏΠΎΡ€ΡŠΡΠ²Π°Π½Π΅ ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈ сСрвиранС ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ… ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π° Π΄ΠΈΠ² Π»ΡƒΠΊ


Π¨Π°Ρ„Ρ€Π°Π½ΠΎΠ²Π° Π»Π΅Ρ‰Π° с ΠΏΠΈΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ

4 ΠΏΠΎΡ€Ρ†ΠΈΠΈ 


Π—Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈΡ‚Π΅ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ 

½ Π³Π»Π°Π²Π° ΠΊΠ°Ρ€Ρ„ΠΈΠΎΠ», нарязана Π½Π° Ρ€ΠΎΠ·ΠΈΡ‡ΠΊΠΈ

1 ΠΏΠ°Ρ‚Π»Π°Π΄ΠΆΠ°Π½, нарязан Π½Π° ΠΊΡ€ΡŠΠ³ΠΎΠ²Π΅ 

2 с.Π». Π·Π΅Ρ…Ρ‚ΠΈΠ½ ΠΈΠ»ΠΈ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅

Ρ‡Π΅ΡΡŠΠ½ Π½Π° ΠΏΡ€Π°Ρ…, Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€ - Π»ΡŽΡ‚ ΠΈ сладък, Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€ 


Π—Π° Π»Π΅Ρ‰Π°Ρ‚Π° 

2 с.Π». Π·Π΅Ρ…Ρ‚ΠΈΠ½

1 ΡΡ‚Ρ€ΡŠΠΊ ΠΏΡ€Π°Π·, ситно нарязан

1 Π³Π»Π°Π²Π° Π»ΡƒΠΊ, ситно нарязана

1 Ρ‰ΠΈΠΏΠΊΠ° ΡˆΠ°Ρ„Ρ€Π°Π½

2 скилидки Ρ‡Π΅ΡΡŠΠ½

1ΠΈ ½ Ρ‡Π°ΡˆΠ° Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½Π° Π»Π΅Ρ‰Π° 

½ Ρ‡Π°ΡˆΠ° ΠΆΡŠΠ»Ρ‚ Π³Ρ€Π°Ρ… (опция - ΠΈΠ»ΠΈ Π·Π°ΠΌΠ΅Π½Π΅Ρ‚Π΅ със ΡΡŠΡ‰ΠΎΡ‚ΠΎ количСство Π»Π΅Ρ‰Π°), накиснат Π·Π° няколко часа 

Π΄Π²Π΅ шСпи Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈ Π΄ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρ‡Π΅Ρ‚Π°, Ρ€Π°Π·ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²Π΅Π½ΠΈ 

Π»ΡŽΡ‚ΠΎ Ρ‡ΠΈΠ»ΠΈ Π½Π° люспи, Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€, сладък Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€, сол, ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ Π΄ΠΈΠ² Π»ΡƒΠΊ 


Π—Π° млСчния сос

½  Ρ‡Π°ΡˆΠ° кисСло мляко 

½ Ρ‡Π°ΡˆΠ° ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнС ΠΈΠ»ΠΈ заквасСна смСтана



Π‘Π»ΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ нарязанитС Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ‡ΡƒΡ†ΠΈ Π² ΠΎΠ³Π½Π΅ΡƒΠΏΠΎΡ€Π΅Π½ съд, ΠΏΠΎΡ€ΡŠΡΠ΅Ρ‚Π΅ със Π·Π΅Ρ…Ρ‚ΠΈΠ½Π° ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈΡ‚Π΅ ΠΈ ΠΎΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅, Π·Π° Π΄Π° сС покрият Ρ€Π°Π²Π½ΠΎΠΌΠ΅Ρ€Π½ΠΎ. Π˜Π·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅ Π² загрята Π΄ΠΎ 200℃ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π° Π·Π° ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ 15 - 20 ΠΌΠΈΠ½, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ сС зачСрвят. ΠœΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π³ΠΎ Π½Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚Π΅ ΠΈ Π½Π° Ρ‚ΠΈΠ³Π°Π½, ΠΈΠ»ΠΈ Π½Π° скара, Π°ΠΊΠΎ ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΡ‚Π°Ρ‚Π΅ - Ρ‚Π°ΠΊΠ° Ρ‰Π΅ ΠΈΠΌΠ°Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‰Π΅ ΠΏΠΎ-Π±ΠΎΠ³Π°Ρ‚ ΠΎΠΏΡƒΡˆΠ΅Π½ вкус. 


Π—Π°Π³Ρ€Π΅ΠΉΡ‚Π΅ Π·Π΅Ρ…Ρ‚ΠΈΠ½Π° Π² дълбок Ρ‚ΠΈΠ³Π°Π½ с Π΄Π΅Π±Π΅Π»ΠΎ дъно, сотирайтС нарязания Π»ΡƒΠΊ ΠΈ ΠΏΡ€Π°Π· Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ с ΡˆΠ°Ρ„Ρ€Π°Π½Π°, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ сС оцвСтят. 



Π”ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Ρ‡Π΅ΡΡŠΠ½Π°, слСд Π½Π΅Π³ΠΎ Π»Π΅Ρ‰Π°Ρ‚Π° ΠΈ Π·Π°Π»Π΅ΠΉΡ‚Π΅ с 4 Ρ‡Π°ΡˆΠΈ Π³ΠΎΡ€Π΅Ρ‰Π° Π²ΠΎΠ΄Π° ΠΈΠ»ΠΈ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΎΠ½. Π“ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ Π½Π° ΡƒΠΌΠ΅Ρ€Π΅Π½ огън, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ Π»Π΅Ρ‰Π°Ρ‚Π° ΠΎΠΌΠ΅ΠΊΠ½Π΅ (Π°ΠΊΠΎ ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ само Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½Π° Π»Π΅Ρ‰Π°, тя сС сварява ΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΡŠΡ€Π·ΠΎ. Ако стС слоТили ΠΈ ΠΆΡŠΠ»Ρ‚ Π³Ρ€Π°Ρ…, Ρ‰Π΅ ΠΎΡ‚Π½Π΅ΠΌΠ΅ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅ - провСрявайтС Π·Π° готовност) Ако Π΅ Π½ΡƒΠΆΠ½ΠΎ Π΄ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‰Π΅ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ тСчност. 

Към края Π½Π° Π³ΠΎΡ‚Π²Π΅Π½Π΅Ρ‚ΠΎ Π΄ΠΎΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Π΄ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΡ‚Π΅ ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈΡ‚Π΅ (Π±Π΅Π· дивия Π»ΡƒΠΊ) ΠΈ Π³ΠΎΡ‚Π²Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‰Π΅ 6-8 ΠΌΠΈΠ½, ΠΊΠΎΠ»ΠΊΠΎΡ‚ΠΎ Π΄ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΡ‚Π΅ Π΄Π° ΠΏΠΎΠ»ΡƒΠΎΠΌΠ΅ΠΊΠ½Π°Ρ‚. 



Π‘Π²Π°Π»Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‚ огъня ΠΈ оставСтС Π»Π΅ΠΊΠΎ Π΄Π° сС ΠΎΡ…Π»Π°Π΄ΠΈ. ΠŸΡ€ΠΈΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ към Π»Π΅Ρ‰Π°Ρ‚Π° ΠΈΠ·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΠ°Ρ‚Π»Π°Π΄ΠΆΠ°Π½ΠΈ ΠΈ ΠΊΠ°Ρ€Ρ„ΠΈΠΎΠ» ΠΈ ΠΏΠΎΡ€ΡŠΡΠ΅Ρ‚Π΅ с ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π° Π΄ΠΈΠ² Π»ΡƒΠΊ. ΠŸΠΎΠ΄Π½Π΅ΡΠ΅Ρ‚Π΅ с млСчния сос - Π·Π° Π½Π΅Π³ΠΎ просто Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ кисСлото мляко ΠΈ ΠΊΡ€Π΅ΠΌ сирСнСто ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ с ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π° Π΄ΠΈΠ² Π»ΡƒΠΊ ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½ ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π½ ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€, Π°ΠΊΠΎ ΠΆΠ΅Π»Π°Π΅Ρ‚Π΅.





ΠšΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€ΠΈ

ΠŸΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½ΠΈ ΠΏΡƒΠ±Π»ΠΈΠΊΠ°Ρ†ΠΈΠΈ