Dried fruit and nut cake πŸ‹ НСщо ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ със ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ядки

Π‘Ρ€Π΅Π΄ мноТСството сладки, бисквитки, ΠΊΡƒΡ€Π°Π±ΠΈΠΉΠΊΠΈ ΠΈ всякакви Π΄Ρ€ΡƒΠ³ΠΈ Π·Π°Ρ…Π°Ρ€Π½ΠΈ ΠΈΠ·ΠΊΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ ΠΏΡ€Π΅Π· Π΄Π΅ΠΊΠ΅ΠΌΠ²Ρ€ΠΈ, днСс искам Π΄Π° Π²ΠΈ ΠΏΠΎΠΊΠ°ΠΆΠ° Π΅Π΄Π½ΠΎ Ρ€Π°Π·Π»ΠΈΡ‡Π½ΠΎ лакомство, ΠΊΠΎΠ΅Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° намСститС Π½Π° Π΄ΡŠΡΠΊΠ°Ρ‚Π° със сирСна ΠΈ ΠΊΡ€Π΅ΠΊΠ΅Ρ€ΠΈ ΠΈ ΠΎΡ‚Π½ΠΎΠ²ΠΎ Π΄Π° ΠΎΡ‚ΠΊΡ€Π°Π΄Π½Π΅Ρ‚Π΅ ΡˆΠΎΡƒΡ‚ΠΎ. Π Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° Π½Π° основата Π½Π° Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†ΠΈΠΎΠ½Π΅Π½ британски ΠΊΠΎΠ»Π΅Π΄Π΅Π½ ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ със ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ядки, Π½ΠΎ Π½Π° съвсСм Π΄Ρ€ΡƒΠ³ΠΎ Π½ΠΈΠ²ΠΎ. Π’ нСя няма Π½ΠΈΡ‰ΠΎ старомодно, Π½Π°ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ². 


Π‘ΡŠΡΡ‚Π°Π²Π΅Π½Π° ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈΠΌΠ½ΠΎ ΠΎΡ‚ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ядки, съвсСм ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎ, ΠΈ всичко Ρ‚ΠΎΠ²Π° сС Π΄ΡŠΡ€ΠΆΠΈ Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ Ρ€Π°Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈΡ‚Π΅ яйца. Π Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π°Ρ‚Π° Π΅ ΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ лСсна Π·Π° приготвянС, Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° станС ΠΈ Π±Π΅Π· Π³Π»ΡƒΡ‚Π΅Π½, Π°ΠΊΠΎ ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ‚Π΅ Π±Π΅Π·Π³Π»ΡƒΡ‚Π΅Π½ΠΎΠ²ΠΎ Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎ. Има ΠΈ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ Π½Π°Π±ΡƒΡ…Π²Π°Ρ‚Π΅Π», Π½ΠΎ наистина основно ΡΡŠΠ΄ΡŠΡ€ΠΆΠ° ядки ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅. Π’ΡŠΡ€Π²ΠΈ си чудСсно с Ρ‡Π΅Π΄ΡŠΡ€, със синьо сирСнС, с Π΅ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Π», с Π³Π°ΡƒΠ΄Π°, с ΠΌΠ°Π½Ρ‡Π΅Π³ΠΎ, ΠΎΠ±Ρ‰ΠΎ Π²Π·Π΅Ρ‚ΠΎ с всяко сирСнС, ΠΊΠΎΠ΅Ρ‚ΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΠΈΡ‚Π΅ Π΄Π° сСрвиратС. 

Какво Π²ΠΈ трябва, Π·Π° Π΄Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²ΠΈΡ‚Π΅ Ρ‚ΠΎΠ·ΠΈ ΠΠ΅ Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎ ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ със ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ядки?

Π‘ΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ 
ΠžΡΠ½ΠΎΠ²Π°Ρ‚Π° Π΅ ΠΎΡ‚ Ρ„ΡƒΡ€ΠΌΠΈ, Π½ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° ΠΈΠ·ΠΏΠΎΠ·Π²Π°Ρ‚Π΅ ΡΡŠΡ‰ΠΎ смокини, ΠΈΠ»ΠΈ комбинация ΠΎΡ‚ Π΄Π²Π΅Ρ‚Π΅. Π‘ΡŠΡ‰ΠΎ Π±ΠΈΡ…Π° стояли Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ сини сливи. ΠšΠΎΠΌΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ†ΠΈΡΡ‚Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° ΡΡŠΠ΄ΡŠΡ€ΠΆΠ° Π±ΡƒΠΊΠ²Π°Π»Π½ΠΎ ΠΊΠ°ΠΊΠ²ΠΎΡ‚ΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΠΈΡ‚Π΅ - красиво Π΅, ΠΊΠΎΠ³Π°Ρ‚ΠΎ ΠΈΠΌΠ° Ρ€Π°Π·Π»ΠΈΡ‡Π½ΠΈ Ρ†Π²Π΅Ρ‚ΠΎΠ²Π΅ - кайсии, Ρ‡Π΅Ρ€Π΅ΡˆΠΈ, Ρ‡Π΅Ρ€Π²Π΅Π½ΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΠΈ, Π·Π»Π°Ρ‚Π½ΠΈ стафиди. НС Π΅ Π½ΡƒΠΆΠ½ΠΎ Π΄Π° Ρ€Π΅ΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Ρ„ΡƒΡ€ΠΌΠΈΡ‚Π΅, Π½ΠΎ ΠΌΠ°Ρ…Π½Π΅Ρ‚Π΅ костилкитС! ΠšΠ°ΠΉΡΠΈΠΈΡ‚Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π³ΠΈ Π½Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚Π΅ Π½Π° ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΠΈ. 

Π―Π΄ΠΊΠΈ 
Π˜Π·ΠΏΠΎΠ»Π·Π²Π°Ρ… микс ΠΎΡ‚ ядки, ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈΠΌΠ½ΠΎ Π»Π΅ΡˆΠ½ΠΈΡ†ΠΈ, Π±Π°Π΄Π΅ΠΌΠΈ, ΠΎΡ€Π΅Ρ…ΠΈ ΠΏΠ΅ΠΊΠ°Π½. Но слоТих ΡΡŠΡ‰ΠΎ ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ Ρ‚ΠΈΠΊΠ²Π΅Π½ΠΈ сСмки ΠΈ кайсиСви ядки, ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° слоТитС Π΄ΠΎΡ€ΠΈ ΡΠ»ΡŠΠ½Ρ‡ΠΎΠ³Π»Π΅Π΄ΠΎΠ²ΠΈ. 

Π‘Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎ 
Π’ ΠΎΡ€ΠΈΠ³ΠΈΠ½Π°Π»Π° Π΅ с ΠΏΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‡Π½ΠΎ Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎ, Π½ΠΎ Π΅ посочСна ΠΈ Π±Π΅Π·Π³Π»ΡƒΡ‚Π΅Π½ΠΎΠ²Π° вСрсия с Π½ΠΈΡˆΠ΅ΡΡ‚Π΅ ΠΎΡ‚ Ρ‚Π°ΠΏΠΈΠΎΠΊΠ° ΠΈΠ»ΠΈ овСсСно Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎ. Π‘ΠΈΠ³ΡƒΡ€Π½Π° съм, Ρ‡Π΅ всСки ΠΎΡ‚ вас, ΠΊΠΎΠΉΡ‚ΠΎ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈ Π±Π΅Π·Π³Π»ΡƒΡ‚Π΅Π½ΠΎΠ²ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ‡ΠΈΠ²Π°, Π·Π½Π°Π΅ ΠΊΠ°ΠΊ Π΄Π° замСсти Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎΡ‚ΠΎ. 

Π—Π°Ρ…Π°Ρ€ - Π² ΠΎΡ€ΠΈΠ³ΠΈΠ½Π°Π» Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π°Ρ‚Π° ΡΡŠΠ΄ΡŠΡ€ΠΆΠ° доста ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ‡Π΅ Π·Π°Ρ…Π°Ρ€. Аз Ρ€Π΅ΡˆΠΈΡ…, Ρ‡Π΅ ΠΈΠ·ΠΎΠ±Ρ‰ΠΎ Π½Π΅ ΠΌΠΈ Π΅ Π½ΡƒΠΆΠ½ΠΎ Π΄Π° Π΅ Ρ‚ΠΎΠ»ΠΊΠΎΠ²Π° сладко, ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠΆΠ΅Π½ΠΈΠ΅, Ρ‡Π΅ сС ΡΡŠΡΡ‚ΠΎΠΈ ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈΠΌΠ½ΠΎ ΠΎΡ‚ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅, ΠΈ я Π½Π°ΠΌΠ°Π»ΠΈΡ… драстично. 

ΠŸΠΎΠ΄ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈ
ΠœΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π½Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚Π΅ собствСн Π±ΡƒΠΊΠ΅Ρ‚. Аз ΠΈΠ·Π±Ρ€Π°Ρ… ΠΊΠ°Π½Π΅Π»Π°, мускатово ΠΎΡ€Π΅Ρ…Ρ‡Π΅, Ρ€ΠΎΠ·ΠΎΠ² ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€ ΠΈ дълъг ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€ Π·Π° ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ spiciness. 
Π‘ΡŠΡ‰ΠΎ Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΈΡ… ΠΌΠ°Π»ΠΊΠΎ ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ, Π·Π°Ρ‰ΠΎΡ‚ΠΎ всичко шоколадово ΠΌΠΈ сС струва ΠΏΠΎ-ΠΏΡ€ΠΈΠ²Π»Π΅ΠΊΠ°Ρ‚Π΅Π»Π½ΠΎ. 

Π―ΠΉΡ†Π° 
Π―ΠΉΡ†Π°Ρ‚Π° са Ρ‚ΠΎΠ²Π°, ΠΊΠΎΠ΅Ρ‚ΠΎ ΡΡŠΠ±ΠΈΡ€Π° ΠΈ Π΄ΡŠΡ€ΠΆΠΈ всичко Ρ‚ΠΎΠ²Π° Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ. Π Π°Π·Π±ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π³ΠΈ Π·Π°Π΅Π΄Π½ΠΎ с ванилията ΠΈ Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ с останалитС ΡΡŠΡΡ‚Π°Π²ΠΊΠΈ. 

Всичко Ρ‚ΠΎΠ²Π° просто сС Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ²Π° с Ρ€ΡŠΡ†Π΅ Π² голяма ΠΊΡƒΠΏΠ° ΠΈ сС Π½Π°Ρ‚ΡŠΠΏΠΊΠ²Π° Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π² ΠΏΠΎΠ΄Π³ΠΎΡ‚Π²Π΅Π½Π°Ρ‚Π° Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°. ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅ сС Π½Π° сравнитСлно ниска Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π° дълго Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅. ΠžΡ‚ Π½Π°Ρ‡Π°Π»ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° Π²ΠΈ сС стори, Ρ‡Π΅ Π½ΠΈΡ‰ΠΎ Π½Π΅ сС промСня, Π½ΠΎ Π½Π΅ сС ΠΈΠ·ΠΊΡƒΡˆΠ°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄Π° засилватС Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π°. Π‘Π»Π΅Π΄ Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅ Ρ‰Π΅ Π²ΠΈΠ΄ΠΈΡ‚Π΅, Ρ‡Π΅ Π·Π°ΠΏΠΎΡ‡Π²Π° Π΄Π° сС Π½Π°Π΄ΠΈΠ³Π° ΠΈ Ρ‰Π΅ усСтитС Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Π½Π° ΠΈΠ·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ сладкиш. 

Π˜Π·Π²Π°Π΄Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‚ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π°, ΠΊΠΎΠ³Π°Ρ‚ΠΎ Π·Π°Π±ΠΎΠ΄Π΅Π½ΠΎ Π² сладкиша Π΄ΡŠΡ€Π²Π΅Π½ΠΎ ΡˆΠΈΡˆΡ‡Π΅ ΠΈΠ·Π»ΠΈΠ·Π° навън чисто. ΠžΡΡ‚Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° изстинС напълно във Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ‚Π° ΠΏΡ€Π΅Π΄ΠΈ Π΄Π° ΠΈΠ·Π²Π°Π΄ΠΈΡ‚Π΅. ΠžΡ…Π»Π°Π΄Π΅Ρ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅, Π·Π°Π²ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² хартия ΠΈ Π·Π°ΠΏΠ°Π·Π΅Ρ‚Π΅ Π½Π° студСно. 



НС Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎ ΠΊΠ΅ΠΉΠΊ със ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ядки 
Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅ Π·Π° ΠΏΠΎΠ΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΊΠ° - ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ 15 ΠΌΠΈΠ½, Π²Ρ€Π΅ΠΌΠ΅ Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅ - ΠΌΠ΅ΠΆΠ΄Ρƒ 90 ΠΈ 120 ΠΌΠΈΠ½.
Π˜Π½ΡΠΏΠΈΡ€ΠΈΡ€Π°Π½ΠΎ ΠΎΡ‚ thelemonapron.com

Бписък с Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ: 

Π—Π° ΠΊΠ΅ΠΉΠΊΠ°:
80 Π³ ΠΏΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‡Π½ΠΎ Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎ 
¼  Ρ‡.Π». Π±Π°ΠΊΠΏΡƒΠ»Π²Π΅Ρ€ 
¼ Ρ‡.Π». сода Π±ΠΈΠΊΠ°Ρ€Π±ΠΎΠ½Π°Ρ‚ 
½ Ρ‡.Π». сол 
3-4 с.Π». Ρ‚ΡŠΠΌΠ½ΠΎ ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎ
330 Π³ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ Ρ„ΡƒΡ€ΠΌΠΈ Π±Π΅Π· костилки ΠΈΠ»ΠΈ смокини 
200 Π³ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈ кайсии, Ρ‡Π΅Ρ€Π΅ΡˆΠΈ, сливи, Π·Π»Π°Ρ‚Π½ΠΈ стафиди (ΠΊΠ°ΠΊΠ²Π°Ρ‚ΠΎ комбинация Π²ΠΈ харСсва)
300 Π³ смСс ΠΎΡ‚ Ρ€Π°Π·Π»ΠΈΡ‡Π½ΠΈ ядки - ΠΎΡ€Π΅Ρ…ΠΈ, Π±Π°Π΄Π΅ΠΌΠΈ, Π»Π΅ΡˆΠ½ΠΈΡ†ΠΈ, ΠΏΠ΅ΠΊΠ°Π½ΠΈ, ΡˆΠ°ΠΌΡ„ΡŠΡΡ‚ΡŠΠΊ 
50 Π³ Ρ‚ΡŠΠΌΠ½Π° кафява Π·Π°Ρ…Π°Ρ€
Π½Π°ΡΡ‚ΡŠΡ€Π³Π°Π½Π°Ρ‚Π° ΠΊΠΎΡ€Π° ΠΎΡ‚ 1 Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½ 
1 Ρ‡.Π». ΠΊΠ°Π½Π΅Π»Π° 
½ Ρ‡.Π». Π΅Π΄Ρ€ΠΎ Π½Π°Ρ‚Ρ€ΠΎΡˆΠ΅Π½ Ρ€ΠΎΠ·ΠΎΠ² ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€
3 Π³ΠΎΠ»Π΅ΠΌΠΈ яйца (120 Π³ Π±Π΅Π· Ρ‡Π΅Ρ€ΡƒΠΏΠΊΠΈΡ‚Π΅)
1 Ρ‡.Π». Π²Π°Π½ΠΈΠ»ΠΎΠ² Скстракт



Как Π΄Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚Π²ΠΈΡ‚Π΅ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π°Ρ‚Π°: 

❖  Π—Π°Π³Ρ€Π΅ΠΉΡ‚Π΅ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° Π΄ΠΎ 150°C/130°C с Π²Π΅Π½Ρ‚ΠΈΠ»Π°Ρ‚ΠΎΡ€ ΠΈ поставСтС Ρ€Π΅ΡˆΠ΅Ρ‚ΠΊΠ°Ρ‚Π° Π½Π° Π½Π°ΠΉ-ниското Π½ΠΈΠ²ΠΎ. НамаТСтС с масло ΠΈ застСлСтС с хартия Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡŠΠ»Π³ΠΎΠ²Π°Ρ‚Π° Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° с Ρ€Π°Π·ΠΌΠ΅Ρ€ΠΈ ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ 22-23 Ρ… 12 см. 

❖  Π’ голяма ΠΊΡƒΠΏΠ° смСсСтС Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½ΠΎΡ‚ΠΎ, Π½Π°Π±ΡƒΡ…Π²Π°Ρ‚Π΅Π»ΠΈΡ‚Π΅, солта ΠΈ ΠΊΠ°ΠΊΠ°ΠΎΡ‚ΠΎ ΠΈ ΠΎΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅. ΠŸΡ€ΠΈΠ±Π°Π²Π΅Ρ‚Π΅ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅, ядкитС, Π·Π°Ρ…Π°Ρ€Ρ‚Π°, Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½ΠΎΠ²Π°Ρ‚Π° ΠΊΠΎΡ€Π°, ΠΊΠ°Π½Π΅Π»Π°Ρ‚Π° ΠΈ розовия ΠΏΠΈΠΏΠ΅Ρ€. Π Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ (Π½Π°ΠΉ-Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ става с Ρ€ΡŠΡ†Π΅), Ρ‚Π°ΠΊΠ° Ρ‡Π΅ всичко Π΄Π° сС ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠ΅ с Π±Ρ€Π°ΡˆΠ½Π΅Π½Π°Ρ‚Π° смСс. 

 Π’ ΠΊΡƒΠΏΠΈΡ‡ΠΊΠ° Ρ€Π°Π·Π±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ яйцата с ванилията ΠΈ изсипСтС Π²ΡŠΡ€Ρ…Ρƒ смСста с ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Π΅ ΠΈ ядки. ΠžΡ‚Π½ΠΎΠ²ΠΎ с Ρ€ΡŠΡ†Π΅ ΠΎΠ±ΡŠΡ€ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ всичко ΠΌΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅, Ρ‚Π°ΠΊΠ° Ρ‡Π΅ яйцата Π΄Π° сС разпрСдСлят навсякъдС. ΠŸΡ€Π΅ΡΠΈΠΏΠ΅Ρ‚Π΅ Π² ΠΏΠΎΠ΄Π³ΠΎΡ‚Π²Π΅Π½Π°Ρ‚Π° Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ° Π·Π° ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅, ΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ притиснСтС Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅, Π·Π° Π΄Π° Π½Π΅ остават ΠΏΡ€Π°Π·Π½ΠΈΠ½ΠΈ.

 ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ‚Π΅, Π΄ΠΎΠΊΠ°Ρ‚ΠΎ ΠΎΡ‚Π³ΠΎΡ€Π΅ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡ΠΊΠ°Ρ‚Π° сС ΠΊΠ°Ρ€Π°ΠΌΠ΅Π»ΠΈΠ·ΠΈΡ€Π° ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠ±ΠΎΠΆΠ΄Π°Π½Π΅ с ΡˆΠΈΡˆΡ‡Π΅ Ρ‚ΠΎ ΠΈΠ·Π»ΠΈΠ·Π° навън чисто. ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π΅Ρ‚ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° ΠΎΡ‚Π½Π΅ΠΌΠ΅ ΠΌΠ΅ΠΆΠ΄Ρƒ 1,5 Π΄ΠΎ 2 часа. Ако всС ΠΎΡ‰Π΅ Π΅ Π²Π»Π°ΠΆΠ½ΠΎ Π² срСдата, Π° сС притСснаватС, Ρ‡Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄Π° ΠΏΡ€Π΅Π³ΠΎΡ€ΠΈ ΠΎΡ‚Π³ΠΎΡ€Π΅ - ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π»Π΅ΠΊΠΎ с Ρ„ΠΎΠ»ΠΈΠΎ. 

 Π˜Π·Π²Π°Π΄Π΅Ρ‚Π΅ ΠΎΡ‚ Ρ„ΡƒΡ€Π½Π°Ρ‚Π° ΠΈ оставСтС Π΄Π° изстинС напълно във Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠ°Ρ‚Π°. Π‘Π»Π΅Π΄ Ρ‚ΠΎΠ²Π° ΠΈΠ·Π²Π°Π΄Π΅Ρ‚Π΅ с ΠΏΠΎΠΌΠΎΡ‰Ρ‚Π° Π½Π° хартията. ΠœΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ Π΄Π° Π³ΠΎ ΡΡŠΡ…Ρ€Π°Π½ΠΈΡ‚Π΅ Π·Π° ΠΎΠΊΠΎΠ»ΠΎ сСдмица, Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π·Π°Π²ΠΈΡ‚ Π² ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠ²Π° ΠΈΠ»ΠΈ Π²ΠΎΡΡŠΡ‡Π½Π° хартия. Π”Ρ€ΡƒΠ³ Π²Π°Ρ€ΠΈΠ°Π½Ρ‚ Π΅ Π΄Π° Π³ΠΎ Π·Π°ΠΌΡ€Π°Π·ΠΈΡ‚Π΅ Π·Π° Π΄ΠΎ Π΅Π΄ΠΈΠ½ мСсСц. 

ΠŸΠΎΠ΄Π½Π΅ΡΠ΅Ρ‚Π΅ със сирСна, ΠΊΡ€Π΅ΠΊΠ΅Ρ€ΠΈ, Ρ€Π΅Π·Π΅Π½Ρ‡Π΅Ρ‚Π° сух колбас, някоС вкусно ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ Π²ΠΈΠ½ΠΎ. 

МоТС Π±ΠΈ Ρ‰Π΅ харСсатС ΠΎΡ‰Π΅:  

ΠšΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€ΠΈ

ΠŸΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½ΠΈ ΠΏΡƒΠ±Π»ΠΈΠΊΠ°Ρ†ΠΈΠΈ